Logo

Νοστολγία: Τι έγινε στα ματς του Σαββάτου

Το Σάββατο 21 Μαΐου το ΔΑΚ Μακροχωρίου φιλοξένησε τρία παιχνίδια του τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ . Στους δυο αγώνες επικράτησαν τα φαβορί και στο main event έγινε η έκπληξη σε ενα ματς που δεν ήταν για καρδιακούς !!

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι οι Τεξανοί κέρδισαν τους νεοφώτιστους, αποδεικνύοντας ότι το δυνατό τους σημείο είναι η γραμμή κρούσης στο ζωγραφιστό . Οι Νταφος και Μανουρας έκαναν πάρτυ στις 2 ρακέτες και ώθησαν την ομάδα τους στη νίκη .

Απο τους αντιπάλους ένας Μυτιλεκας για όλες τις δουλειές , σε συνεργασία με τον Μποροδημο πάλεψαν αλλα δεν κατάφεραν να αποφύγουν το μοιραίο .

Αβάνα 33- Texas Losers 50 .

ΑΒΑΝΑ: Περπέρογλου, Γκίνης 4, Καραντουμανης 2, Καρανάτσιος 2, Μόσχου, Μποροδημος 6, Τατσης , Μυτιλεκας 17, Κοντοκώστας 2, Κορωνάς .

TEXAS LOSERS: Χατζηνάκος 3, Πυρκας 7, Λιανιδης 6, Παπαδοπουλος 6, Νταφος 11, Σαββαιδης 6, Μανουρας 11, Μπιζετας , Γκουνταρας , Σισμανίδης , Τζιμογιάννης .

Στο παιχνίδι των 19:30 οι Άρρωστοι έγιναν καλά , έκαναν την έκπληξη και διέκοψαν το αήττητο σερί των αντιπάλων τους . Ένας Βυζας πανταχού παρών σε άμυνα και κυρίως επίθεση και ο Θεοδωρίδης με το τρίποντο και την μια βολή στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα έκριναν τον νικητή .

Η ομάδα των Βεροια23 δεν έπιασε απόδοση , και ουσιαστικά στην τελευταία φάση κάνοντας φάουλ για βολές με 1,4 δευτερόλεπτα να απομένουν στο ρολόι , δώρισε το παιχνίδι στους αντιπάλους τους . Οι Βασιλοπουλος και Μιχαηλιδη διασώθηκαν απο τους ηττημένους .

Βέροια23 31- Άρρωστοι 32.

ΒΕΡΟΙΑ23 : Τζιμογιάννης 8, Μιχαηλιδης 5, Τζανετος 3(1), Βασιλοπουλος 6, Λεονταρακης 2, Τσισμανιδης 4, Καραμουτης 2, Αβρααμ .

ΑΡΡΩΣΤΟΙ : Νικολαιδης Μ. 2, Μωυσιαδης 2, Θεοδωρίδης 5(1), Βυζας 18(2), Νικολαιδης Δ. 3, Μπουλασικης 2.

Το βραδινό παιχνίδι δεν επιφύλασσε εκπλήξεις. Οι Άτλαντες με την επανεμφάνιση του Κοτζαμπαση και την απουσία του Αχτση κέρδισαν τους αντιπάλους τους . Με έναν πραγματικό δάσκαλο χορού Σιστακο να χορεύει την αντίπαλη άμυνα , να εκτελεί έξω από τα 6,75 , και τους Κλωναρα και Παπαγιαννη Ν. να συμπληρώνουν το επιθετικό κρεσέντο , δεν βρήκαν αντίσταση.

Δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Κοζα παίζοντας με απουσίες , με τον πρώτο και αήττητο του Α Ομίλου . Ο Αρβανίτης έσωσε τα προσχήματα και με τους Τούσα , Κυβεντίδη και Μπιζετα πάλεψαν αλλα δεν τα κατάφεραν .

Ατλας 69 - Γνωστοί Κ Φιλοι 40.

ΑΤΛΑΣ: Σιστακος 21, Στογιάννος 2, Μπογδαμπειδης 4, Παπαγιαννης 7, Καραθανασης 4, Σιασιος 4, Κοτζαμπασης 9, Καραγιαννοπουλος 4, Κλωναρας 12, Τουφας 2.

ΓΝΩΣΤΟΙ Κ ΦΙΛΟΙ: Εκμεκτσογλου, Κυβεντιδης 4, Αρβανίτης 15, Αλεξιου, Μπιζετας 6, Κοζας 9, Τουσας 6, Φρυτζιδης.

Να σημειωθεί οτι η διαιτησία των κύριων Μητωνα και Τζιμου ήταν αξιοσημείωτη παρα την κούραση των 3 παιχνιδιών .

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb