Τα αποτελέσματα του τουρνουά "Νοσταλγία"

basket

Συνεχίστηκε το τουρνουά μπάσκετ Νοσταλγία. Παιχνίδι υπ'αριθμον ενα , στην πορτοκαλί γωνία τα Παιχτρονια κέρδισαν τους Ambe Lale στην μπλε γωνία με σκορ 56-41. Τα παιχτρονια ήταν τζέντλεμαν στην αρχή και το ημίχρονο έληξε ισόπαλο. Στην συνέχεια όμως μετα τον τραυματισμό και αποχώρηση του αρχηγου τους Μπασιά , υποβασταζόμενο απο δυο νεαρές αγνώστου προσελεύσεως , την σκυτάλη πήρε ο πολυ καλός για δεύτερο παιχνίδι Αποστολου. Βοήθησε την ομάδα του να στριμώξουν στα σχοινιά τους αντιπάλους και με τρίποντες βόμβες με συμπαραστάτες τους Κοσμιδη και Σαράφη , να τους ωθήσουν σε λευκή πετσέτα .

Πολυ καλό παιχνίδι απο τους Ambe Lale είδικα στο πρωτο ημίχρονο , με συνήθη ύποπτο τον Βυζα και έναν σίφουνα Μωυσιαδη , που μαζί με τον άριστο αρχηγό Δεληφωτη προσπάθησαν αλλα δεν τα κατάφεραν. Αποχαιρετούν το τουρνουά αποκομίζοντας σίγουρα εμπειρίες για του χρόνου και πολλούς φίλους απο τους συναθλητές .

ΠΑΙΧΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ : Αποστολου 18(2), Τσιγκογιαννης , Μπασιας 8(1), Κοσμιδης 11, Σαράφης 12(1), Τσιγαρας 7.

AMBE LALE : Δεληφωτης 9(1),Μωυσιαδης 5, Βυζας 14(2), Θεοδωρίδης 6, Γανόπουλος , Μπουλασικης , Νικολαιδης 4, Βασιλειαδης 3.
Δεύτερο παιχνίδι της ημέρα όπου οι Πρωταθλητές Παρταλια δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Πάνθηρες κλείνοντας τους αγώνες τους με νίκη και σκορ 79-62.

Και οι 6 ήταν υπέροχοι λοιπόν , αφήνοντας την ήττα και το κακό πρόσωπο στο προηγούμενο παιχνίδι εμφανίστηκαν τα Παρταλια που όλοι χαιρόμαστε να βλέπουμε. Ενας Κασαπης βγαλμένος απο τα παλιά και όλους τους υπόλοιπους να ακολουθούν στο σκοράρισμα δεν άφησαν περιθώριο στους σκληροτράχηλους αντιπάλους τους.

Ενας Τζιουρτζιας πανταχού παρών σε αμυνα και επίθεση , προσπάθησε να βάλει χειροπέδες στα αντίπαλα ατού αλλα δεν τα κατάφερε . Κολιός και Ιακωβιδης πυροβολούσαν απο την γραμμή των 6,75 με τους Κωστουλη και τον αναγεννημένο Καραμίχο να προσπαθούν αλλα μάταια . Οι Πάνθηρες μετα απο πολυ καλές εμφανίσεις θα επιστρέψουν στην ζούγκλα σαν νικητές αποχαιρετώντας το θεσμό .

ΠΑΡΤΑΛΙΑ : Κασαπης 22(3), Κωστογλιδης 15, Δούμας 13, Γεωργοπουλος 7, Γκιλιόπουλος 10, Εμμανουηλιδης 12.

ΠΑΝΘΗΡΕΣ : Κολιός 12(2), Ανδρεου 7(1), Κωστουλης 9, Δαμτσιος 2, Τζιουρτζιας 16, Ιακωβιδης 11(3), Καραμιχος 5(1).

Τέλος στο main event της βραδιάς, οι Άτλαντες συνέχισαν το αήττητο σερί τους νικώντας τα κακά παιδιά με σκορ 50 - 68.
Με έναν αμείλικτο Κοτζιαμπαση που θυμήθηκε τα περσινά του κάτορθωματα στο τουρνουά , τον Σιστακο σε ρόλο μαέστρου και έναν Μπογδαμπειδη πυροβόλο , οι παίκτες του Air ( Δώρη) κέρδισαν ενα ακόμα ντέρμπι του ομίλου εύκολα . Κολώνα μεσα στο ζωγραφιστό ο Παπαγιαννης που κέρδισε όλες τις μάχες ,όχι μονο στο δικαστικό Μέγαρο σαν εξαίρετος δικηγόρος , αλλα και στον αγώνα με τα αντίπαλα θηρία.
Μπορεί να έχασαν οι bad boys αλλα σε ενα ακόμα παιχνίδι έδειξαν οτι ειναι ομάδα για μεγάλα πράγματα και δυνατές εκπλήξεις . Ενας Τσιριμπακας καταπληκτικός , σκόραρε , κατέβασε ριμπάουντ και με πάσες πίσω απο την πλάτη ξεσήκωσε την εξέδρα . Ο Δουλαλας τρυπούσε ανελλιπώς την αντίπαλη αμυνα , οι Δομουντζης , Τσακιρογλου σκόραραν αλλα δεν ήταν αρκετοί για να λυγίσουν το θηρίο .

BAD BOYS : Δουλαλας 19, Γώγος 2, Δομουντζης 4, Στικας 6, Μπακαλιδης , Λιακοπουλος 2, Τσιριμπακας 9, Τσακιρογλου 2, Μπεκιαρίδης 3, Γεωργιαδης, Πολυμερης Β, Πολυμερης Στ.

ΑΤΛΑΣ : Σιστακος 4, Στογιάννος 2, Μπογδαμπειδης 4, Τουφας 2, Καραθανασης , Παπαγιαννης 2, Σιασιος 8, Κοτζιαμπασης 22, Αχτσης, Κλωναρας 6, Κοζας .