Καντιμοίρης: «Οι επιτυχίες δεν επηρεάζουν τους στόχους μας»

kantimoiris best team1

Όταν ο Λεβαδειακός πίεζε για την ισοφάριση και είχε ευκαιρίες, ο Γιώργος Καντιμοίρης φώναξε παρών. Ο γκολκίπερ της Βέροιας κράτησε όταν χρειάστηκε το υπερ 2-1 της «βασίλισσας του Βορρά», που συνέχισε το εξαιρετικό σερί της στο ξεκίνημα της φετινής Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο, όπως τόνισε ο ίδιος μιλώντας στο gazzetta.gr, αυτό δεν επηρεάζει τους στόχους του συλλόγου της Ημαθίας. Ακόμη, αναφέρθηκε στη μεγάλη διακοπή, στα στοιχεία που έχουν αλλάξει φέτος στη Βέροια, στον μικροτραυματισμό του, καθώς και στην προσεχή αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Άλλη μία για τη Βέροια, που τη διατηρεί ψηλά στη βαθμολογία. Πού θα πάει η βαλίτσα;

Σίγουρα έχουμε πολλά επιτυχή αποτελέσματα, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την ομαδα με βάση τους στόχους που έχουμε θέσει. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αυτό μας κάνει καλό. Έχουμε πάρει όλα τα παιχνίδια πλην αυτού με τον Ολυμπιακό και από εκεί και πέρα προχωράμε.

Υπήρξε μια αναβολή και η διακοπή. Σε ποιους τομείς δουλέψατε, ώστε να συνεχίσετε στον ίδιο ρυθμό;

Υπήρξε μεγάλη διακοπή τριών εβδομάδων και αυτό φάνηκε πολύ ότι επηρέασε την ομάδα. Εμείς θέλαμε να είμαστε πολύ συκγεντρωμένοι, να μην απειληθούμε και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη.

Ήσουν ο κορυφαίος του ματς χθες, αλλά και λίγο άτυχος. Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα; Πώς αισθάνεσαι;

Ήταν λίγο βαρύς ο δικέφαλος, ένιωσα δύο φορές κάποιο τράβηγμα, όμως δεν φαίνεται να είναι κάτι το σημαντικό. Μέσα από τις προπονήσεις θα δούμε μέσα σε 2-3 μέρες σε τι κατάσταση θα βρίσκομαι, αν είμαι έτοιμος, και από εκεί και πέρα βλέπουμε.

Έγιναν κάποια λάθη στο δεύτερο ημίχρονο. Πίστεψες ότι ήρθε η δική σου ώρα να πρωταγωνιστήσεις;

Σε κάθε παιχνίδι σίγουρα κάποιοι παίκτες χρειάζονται παράπανω από κάποιους άλλους. Χθες ήταν η σειρά μου να βοηθήσω, αυτή είναι η δουλειά μου. Μέσα από τις προπονήσεις ελπίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι και είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα που πήρε τους τρεις βαθμούς.

Βλέπουμε μια διαφορετική Βέροια φέτος. Ποια στοιχεία έχουν αλλάξει;

Είναι πολύ πιο επιθετική σε σχέση με άλλες χρονιές και έχει πολύ καλή συνοχή, αν και έχουν έρθει αρκετοί νέοι παίκτες. Είναι και η φιλοσοφία του προπονητή. Η ομάδα κάνει το παιχνίδι της και δε βλέπει πολύ τους αντιπάλους.

Τέλος, επόμενο παιχνίδι είναι με τον ΠΑΟΚ, που είναι πρωτοπόρος. Πιστεύεις ότι μπορεί να έρθει και άλλη μία νίκη εκτός έδρας;

Έχουμε δείξει και στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπως και με τον ΟΦΗ και με τον Ολυμπιακό, ότι μπορούμε να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, όπως και στα εντός. Αυτό θα κάνουμε και με τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι παίζουν οι δύο πρωτοπόροι, εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και στο τέλος ο καλύτερος θα κερδίσει.