Το Κιλκίς θα υποδεχθεί το Σάββατο ο Φίλιππος

filippos-vironas

Από την πρώτη του έξοδο φάνηκε ότι Φίλιππος Βέροιας χρειάζεται ακόμα χρόνο για να αποδώσει αυτά που περιμένουν οι άνθρωποι του ενόψει της φετινής σεζόν. Όμως στη Βέροια είναι άλλη ομάδα, αντλώντας μεγάλη δύναμη από τον κόσμο και την αύρα του «Φιλίππειου». Ειδικότερα κόντρα στον ΓΑΣ Κιλκίς το Σάββατο, στις 6μμ, η παράδοση λέει «δαγκωτό» Φίλιππος, αφού στα τελευταία 17 παιχνίδια στην πρωτεύουσα της Ημαθίας οι γηπεδούχοι έχουν 14 νίκες, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν μόλις μία νίκη το 2013 και δύο ισοπαλίες!

«Τρεις ημέρες μετά την ήττα από την ΑΕΚ αντιμετωπίζουμε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο και φυσικά εκτός από το αγωνιστικό, έχουμε να διαχειριστούμε και την κούραση», είπε ο Χρήστος Τζουβάρας, ενώ ο τεχνικός του Κιλκίς Γιάννης Λαζαρίδης σχολίασε: «Έχουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο απέναντι μας. Ο Φίλιππος είναι φέτος πολύ δυνατός και ενισχυμένος. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Δεν υπάρχουν μυστικά

Στην αναμέτρηση της Αναγέννησης Βύρωνα με τον Δούκα το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορεί καμία ομάδα να... βγάλει λαγό από το καπέλο. Δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσα σε δύο ομάδες που γνωρίζονται πολύ καλά και τα τελευταία χρόνια έχουν παίξει πολλά παιχνίδια μεταξύ τους τόσο φιλικά, όσο και επίσημα. Είναι σαφές ότι αγωνιστικά η Αναγέννηση έχει το πλεονέκτημα, αφού έχει ξεκινήσει καλύτερα, αλλά ο Δούκας είναι «μαχητής» και μέρα με την μέρα γίνεται καλύτερος.

Στο Λουτράκι ο ΠΑΟΚ

Οι δύο ομάδες έχουν ήδη από μία ήττα στο πρωτάθλημα και είναι ξεκάθαρο πως το μεταξύ τους παιχνίδι ξυπνάει περσινές μνήμες όταν στην αυλαία της κανονικής διάρκειας ο Ποσειδώνας επικράτησε του ΠΑΟΚ και τον άφησε εκτός τετράδας μετά από πολλά χρόνια.

Τώρα ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο Λουτράκι ως ένα από τα φαβορί του τίτλου που όμως προσπαθεί να συνέλθει από την κακή εμφάνιση και την «σκληρή» ήττα από τον Διομήδη στην έδρα του. «Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που πέρσι μας κέρδισε δύο φορές. Βέβαια είναι μία άλλη χρονιά με διαφορετικές ομάδες. Πέρσι αντιμετωπίσαμε μία ζεστή έδρα, φέτος είμαστε τυχεροί που δεν θα υπάρχει κόσμος. Περιμένω από την ομάδα μου περισσότερη αποφασιστικότητα και μεγαλύτερο αθλητικό εγωισμό. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας για να ανατρέψουμε την κατάσταση», σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ ο προπονητής του ΠΑΟΚ Νίκος Γεωργιάδης.

Ισορροπημένες ομάδες

Το δεύτερο πιο αμφίρροπο ματς της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στη Νέα Ιωνία με την ομάδα του ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ να υποδέχεται τον Φοίβο Συκεών. «Κρίσιμο και δύσκολο το ματς. Πιο έμπειρη ομάδα ο Φοίβος από εμάς. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και να μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη», σχολίασε ο Θόδωρος Γκίνης, ενώ ο ομόλογος του Βασίλης Σκανδάλης είπε: «Ο ΔΙΚΕΑΣ είναι ομάδα με πολύ καλά στοιχεία πρέπει να διαχειριστούμε τον ενθουσιασμό που έχει από την νίκη του επί της Δράμας. Έχουμε πολλές ελλείψεις, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια της αγωνιστικής υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί, αφού οι γηπεδούχοι Διομήδης και ΑΕΚ έχουν το προβάδισμα κόντρα σε Δράμα και ΧΑΝΘ αντίστοιχα. Μάλιστα η «Ένωση» μετράει όχτω νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.