Τέτραθλον Νάουσας: Μετάλλιο στην Βουδαπέστη

tetrathlon boudapest

Με τη συμμετοχή 607 αθλητών από 29 χώρες διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 11 & 12 Οκτωβρίου στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας το 6ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο TAEKWON-DO I.T.F. Η διοργάνωση που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του περασμένου Απριλίου στην Ιταλία, τόσο από πλευράς συμμετοχής όσο και από πλευράς επιπέδου, φιλοξενήθηκε στο πανέμορφο Pestszentimrei Sportkastely με διοργανωτές την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία TAEKWON-DO (A.E.T.F.) και την Εθνική Ομοσπονδία TAEKWON-DO της Ουγγαρίας.   

Η Ελλάδα συμμετείχε στην διοργάνωση με αποστολή 13 αθλητών και ανάμεσα τους τέσσερις αθλητές του Α.Σ. «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας οι οποίοι πραγματοποίησαν αξιόλογη εμφάνιση, χαρίζοντας στην αποστολή το ένα από τα δύο μετάλλια που κατέκτησε. Ο Στογιάννης Δημήτριος κατέκτησε πανάξια το ασημένιο μετάλλιο στην Μάχη +85 Kgr Ανδρών, ο Πλουμπίδης Βασίλειος και η Ιωαννίδου Θεοδώρα αποκλείστηκαν έναν αγώνα πριν την τελική τετράδα και τα μετάλλια, στην Σκιαμαχία 4-1 KUP Ανδρών και στην Μάχη -65 Kgr. Νεανίδων αντίστοιχα. Πρώτη συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση για τον Φειδάντση Αλέξανδρο στις κατηγορίες των Εφήβων και πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον. Τους αθλητές συνόδευσαν στο εξωτερικό ο Εκπαιδευτής Δημητριάδης Παναγιώτης 4 DAN που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό καθοδηγώντας τους ως Προπονητής και το μέλος του Συλλόγου κα Μαλιάσα Ευθυμία.

Ο Σύλλογος συγχαίρει τα παιδιά για μια ακόμη μεγάλη Ευρωπαϊκή επιτυχία και ήδη προετοιμάζεται για το Διεθνές Τουρνουά AHAC CUP 2014 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στο Sentjur της Σλοβενίας.