"Αμαρτωλή πόλη", "Ο μικρός Νικόλας πάει διακοπές" και "Equalizer" στο Σταρ (video)

star mikros nikolas

Αιθ1: Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Ώρες προβολών: 18.15

Ο αγαπημένος ήρωας εκατομμυρίων μικρών και μεγάλων επιστρέφει ολοζώντανος στη μεγάλη οθόνη σε μια μεγάλη γαλλική παραγωγή, στα πρότυπα του κινηματογραφικού του ντεμπούτου που σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία σε όλον τον κόσμο. Το Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ μας διηγείται τις ευφάνταστες περιπέτειες του μικρού, σκανταλιάρη ήρωα, σε σκηνοθεσία του Λοράν Τιράρντ -που ανέλαβε και την πρώτη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη- και υπόσχεται να μας χαρίσει μια σπαρταριστή, συγκινητική, οικογενειακή ταινία, που μεταφέρει ιδανικά το κλίμα των εικονογραφήσεων των Γκοσινί και Σεμπέ.

Αιθ1: Αμαρτωλή Πόλη Sin City

Ώρες προβολών: 20.00 και 22.00

Σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, Φρανκ Μίλερ (300)

Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις, Μίκι Ρουρκ, Eva Green, Κλάιβ Όουεν, Τζέσικα Άλμπα, Μπενίτσιο Ντελ Τόρο, Ροζάριο Ντόουζον, Μπρίτανι Μέρφι.

Πιστή απόδοση μιας graphic novel του Φρανκ Μίλερ. Ο Ταραντίνο ως special guest director σκηνοθέτησε μια σεκάνς.

Εννέα χρόνια μετά την πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του πολυαγαπημένου κόμικ του FrankMiller, ο Robert Rodriguez επισκέπτεται για δεύτερη φορά την «Αμαρτωλή πόλη». Μαζί του επιστρέφουν και τα περισσότερα μέλη από το ετερόκλητο cast της πρώτης ταινίας.

Mickey Rourke, Jessica Alba, Rosario Dawson και Bruce Willis είναι και πάλι παρόντες. Αυτή τη φορά όμως είναι μια νέα προσθήκη που ξεχωρίζει. Φυσικά μιλάμε για την Eva Green, η οποία τελευταία, κλέβει με αξιοσημείωτη ευκολία την παράσταση, σε ότι κι αν εμφανίζεται. Μετά την εξαιρετική ερμηνεία της στο τηλεοπτικό "Penny Dreadfull" και την απολαυστική εμφάνιση της σto"300: The Rise of an Empire" εδώ πιστοποιεί ότι πρόκειται για την ιδανική ενσάρκωση της femme fatale.

Από εκεί και πέρα δεν μένουν να πεις πολλά για το σίκουελ της «Αμαρτωλής πόλης», όχι γιατί πρόκειται περί αδιάφορης ταινίας αλλά γιατί πολύ απλά μένει πιστή με θρησκευτική ευλάβεια στο πνεύμα της πρωτότυπης .

Οι fan των σκοτεινών ταινιών, δύσκολα θα απογοητευτούν. Η νουάρ υπερβολή στην αφήγηση, τα ασπρόμαυρα κάδρα με τις φωτοσκιάσεις που ξεχειλίζουν στυλ , οι καταραμένοι, αυτοκαταστροφικοί χαρακτήρες, η γραφική βία και όλα αυτά τα γνωστά στοιχεία που απαρτίζουν το σύμπαν του Frank Miller , βρίσκονται όλα ακέραια μέσα στις τέσσερις καινούριες ιστορίες, που αποτελούν τον αφηγηματικό σπόνδυλο της νέας ταινίας .

Αιθ2: THE EQUALIZER

Ώρες προβολών: 21.15

Ηθοποιοί: ΝΤΕΝΖΕΛ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ, ΚΛΟΪ-ΓΚΡΕΪΣ ΜΟΡΕΤΖ, ΜΕΛΙΣΣΑ ΛΕΟ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Ρόμπερτ ΜακΚάλ (Ντένζελ Ουάσινγκτον) βάζει τα δυνατά του, για να καταφέρει να προσαρμοστεί σε πιο ήρεμους ρυθμούς ζωής και να απωθήσει από το μυαλό του εικόνες, πρόσωπα και καταστάσεις από το πρόσφατο, ζοφερό παρελθόν.

Όταν, όμως, ο ΜακΚάλ γνωρίζει την Τέρι (Κλόι-Γκρέις Μορέτζ), μια νεαρή κοπέλα που έχει καταντήσει υποχείριο σκληρών Ρώσων μαφιόζων, δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Χωρίς δεύτερες σκέψεις εγκαταλείπει την ήσυχη και αποστασιοποιημένη ζωούλα του και αποφασίζει να εκδικηθεί αυτούς που κακοποιούν και εκμεταλλεύονται τους αδύναμους. Η άρτια εκπαίδευση που έχει λάβει θα του φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στον νέο ρόλο που πρόκειται να αναλάβει.

Όταν κάποιος έχει ένα σοβαρό πρόβλημα και δεν έχει που να στραφεί, ο ΜακΚάλ θα σταθεί στο πλευρό του. Γιατί, απλώς, είναι ο Equalizer, αυτός που επαναφέρει τα πράγματα στη φυσική τους θέση.
EXTRA: Tο THE EQUALIZER είναι μια ανθρωποκεντρική ταινία δράσης με αγωνιώδη πλοκή και δυνατές ερμηνείες. Ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά (Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΠΕΣΕ) συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον, μετά την ΗΜΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ η οποία μάλιστα εξασφάλισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου στον διάσημο ηθοποιό το 2002. Το καστ συμπληρώνει η ανερχόμενη σταρ του Χόλυγουντ Κλόι-Γκρέις Μορέτζ (HUGO, KICK-ASS) μαζί με την ξεχωριστή Μελίσα Λέο (Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου για το THE FIGHTER).

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria

Προσεχώς:
Dracula
Annabelle
Boxtrol
The judge
Στα καλά καθούμενα (Ζέτα Μακρυπούλια, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Τζόυς Ευείδη, Ναταλία Δραγούμη)
Interstellar
Big hero
Από έρωτα (Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη)
Fury
Ηλίθιος και Πανελήθιος
Hobbit, the battle of the five armies

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria 
facebook Group: CINE STAR VERIA