Κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννενα και επέστρεψε στις νίκες η Βέροια

veria giannena kaltssas

Στις νίκες επέστρεψε η Βέροια. Η ομάδα του Χοσέ Γκρανέρο επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ και πέτυχε την τέταρτη της νίκη σε πέντε ματς. Μετά από ένα ισορροπημένο και στείρο πρώτο μέρος, η Βέροιας εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα, σημείωσε δυο γκολ γρήγορα, μέσα σε ένα δίλεπτο και έφτασε στη νίκη.

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο και χωρίς σπουδαίες φάσεις. Η Βέροια είχε τον έλεγχο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης αλλά από το 25' και μετά ο ΠΑΣ ισορρόπησε. Η Βέροια προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με σουτ έξω από την περιοχή, τα οποία εξουδετερώθηκαν εύκολα όλα από τον Βελλίδη ενώ ο ΠΑΣ είχε μια κεφαλιά του Γιάκου στο 36', μετά από κόρνερ που πέρασε άουτ.

Η Βέροια μπορεί να μην απέκτησε προβάδισμα στο σκορ, όμως βρέθηκε μετά το 39' με παίκτη παραπάνω μετά από αποβολή του Ντάσιου (δεύτερη κίτρινη για θέατρο).

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια ευτύχησε να σημειώσει δυο γκολ πολύ νωρίς. Στο 54' μετά από δυνατό πλάγιο του Μαλόν, ο Μπατιόν έκανε μια κεφαλιά προς τα πίσω, ο Κάμπορα πετάχτηκε στην μικρή περιοχή και με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η Βέροια διπλασίασε τα τέρματά της. Στο 56' ο Ντουμίτρου από τα αριστερά βρήκε με συρτή σέντρα μόνο τον Καλτσά και ο τελευταίος με κοντινό σουτ σημείωσε το 2-0.

Μετά τα δυο γκολ η Βέροια έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι. Στο 61' πάλι ο Καλτσάς απείλησε την εστία του Βελλίδη. Ήταν ένα ανάποδο ψαλίδι από το ύψος του πέναλτι το οποίο εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ.

Στο 83' η Βέροια βγήκε στην αντεπίθεση, ο Καλτσάς έβγαλε μόνο τον Μπεν, το σουτ του Γάλλου όμως αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Βελλίδη. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Ντουμίτρου, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα αποκρούστηκε από Βελλίδη και αμυντικούς.

Στις καθυστερήσεις ο Ντουμίτρου βγήκε μόνος απέναντι στον Βελλίδη, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ μπλόκαρε το πλασέ.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Καρσιώτης, Σωτηρόπουλος)

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Μπαλάφας (72' Κατίδης), Ντουμίτρου, Γεωργιάδης (49' Μπαργκάν), Καλτσάς, Κάμπορα (80' Μπεν).

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Γιάκος, Ακόστα (59' Μανιάς), Ίλιτς (71' Μπέριος), Στρούνα (71' Ναδάλες), Τσάβεζ, Λίλα.