Γκρανέρο: "Με υπομονή και ηρεμία πήραμε μια δίκαιη νίκη"

granero pas

Ικανοποιημένος απο την εμφάνιση και τη νίκη της Βέροιας ήταν μετά το ματς ο τεχνικός Χοσέ Γκρανέρο. Στις δηλώσεις του σημείωσε: "Ξέραμε οτι το ματς θα κριθεί στην τακτική και θέλαμε υπομονή και ηρεμία για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι κρατώντας το μηδέν πίσω. Βρήκαμε την ισορροπία ανάμεσα στα παραπάνω, που ήταν και το κλειδί για τη νίκη. Θέλαμε να κουράσουμε τον αντίπαλο. Η αποβολή μας επέτρεψε να μαζέψουμε τους καρπούς απο αυτά που σπείραμε στο παιχνίδι. Ήταν μια δίκαιη νίκη".

Για το πώς νιώθει στην πρώτη θέση, είπε οτι ειναι χαρούμενος που η ομάδα προσφέρει χαρά στους φιλάθλους.

petrakis pas

Απο την άλλη πλευρά ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννενα Γιάννης Πετράκης σημείωσε: "Ξέραμε οτι είχαμε μπροστά μας μια ποιοτική ομάδα. Στο πρώτο μέρος ελεγχαμε το παιχνίδι και εμείς είχαμε την καλή ευκαιρία. Η αποβολή και τα γρήγορα γκολ της Βέροιας καθόρισαν το παιχνίδι. Μετά το 2-0 χάσαμε τον έλεγχο και το ματς κατέληξε με νίκη της Βέροιας".

Σε ερώτηση για την αποβολή, τόνισε οτι πρέπει να δει πρώτα την φάση και μετά να κρίνει. Σε άλλη ερώτηση για την άσχημη βαθμολογική θέση του ΠΑΣ είπε οτι η ομάδα έχει καλή αγωνιστική συμπεριφορά και δεν θα πρέπει να κριθεί νωρίς.

Σε ερώτηση για τις λίγες τελικές φάσεις, απάντησε ότι οφείλεται και στον αντίπαλο αλλά και στον τρόπο που έπαιξε ο ΠΑΣ.

Για το αν καθυστερούν οι αλλαγές, είπε οτι κάθε αλλαγή πρέπει να γίνεται με σύνεση και με στόχο να βοηθήσει την ομάδα.