Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι πιτσιρικάδες του Νηρέα στο φιλικό με τη Μαρίνα

Nireas2014-15

Σε ακόμη ένα φιλικό παιγνίδι προετοιμασίας, η νεαροί παίκτες του ΝΗΡΕΑ Βέροιας ανάγκασαν με την εμφάνιση του β' ημιχρόνου, μέσα στην Μαρίνα Νάουσας, τους λιγοστούς φιλάθλους, αλλά και τους αντιπάλους, να χειροκροτούν για αρκετή ώρα τους «πιτσιρικάδες» του Αντώνη Λυμούση, που έβγαζαν όμορφους αυτοματισμούς στο γήπεδο, παρουσιάζοντας εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο και παρ ότι έχασαν τελικά με 2-1, είχαν πολλές καλές ευκαιρίες να σκοράρουν και να φύγουν νικητές.

Στο σκορ προηγήθηκαν με πέναλτι οι γηπεδούχοι στο 25' για να ισοφαρίσει στο 41' ο Δημούλτσης με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ και από πολύ πλάγια θέση. Στο 44' και πάλι οι γηπεδούχοι με πέναλτι βρέθηκαν ξανά μπροστά στο σκορ με 2-1, που ήταν και τελικό.
Ο ΝΗΡΕΑΣ ξεκίνησε στο β' μέρος με τρεις 14χρονους αλλαγή. Για άλλη μια φορά είδαμε συνεχή πίεση προς τα αντίπαλα καρέ, όπου οι παίκτες του κέρδισαν μπάλες και δημιούργησαν εξαιρετικές φάσεις, καλή κυκλοφορία και passing game εξαιρετικό, κάτι που σαφώς και έλειπε στο ημίχρονο. Με εξαιρετικούς τον έμπειρο Αντωνίου και τον νεαρό Περπερίδη στον άξονα, να φτιάχνουν την ανάπτυξη των φιλοξενούμενων και τους επίσης νεαρούς Ντουμάνη, Κωστογλίδη, Χερίδη και Γιαννακίδη να αναστατώνουν ουκ ολίγες φορές την άμυνα των γηπεδούχων, ήταν οι παίκτες που άλλαξαν την ροή του παιχνιδιού αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, αλλά και μια μικρή πικρία για το αποτέλεσμα.

ΑΣ ΝΗΡΕΑΣ: (Υπό δοκιμή), Τσάμι, Παυλίδης, Θεοδώρου, Λαζός (46' Περπερίδης), Στυλίδης (46' Χερίδης), Ουλούμης (46' Κωστογλίδης), Ντουμάνης, Τσιότρας, Αντωνίου, Δημούλτσης (60' Καράϊ Ρ.)

Η προετοιμασία για την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων, θα συνεχιστεί κανονικά, αφού την επόμενη Κυριακή που αρχίζει το πρωτάθλημα της Α2 της ΕΠΣ Ημαθίας, η ομάδα του Νηρέα έχει το ρεπό της. Όμως οι παίκτες του δεν θα μείνουν χωρίς αγωνιστική δράση, γιατί φρόντισαν οι υπεύθυνοι να κλείσουν ακόμη ένα δυνατό τεστ με την ομάδα Κ-17 της Βέροιας, εκμεταλλευόμενοι το ρεπό τους, παρότι το Σαββατοκύριακο η Βέροια θα αγωνιστεί με τον Παναιτωλικό για την 2η αγωνιστική της Super League U17, οι πολλές όμως επιλογές που υπάρχουν στην ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη, θα δώσει την δυνατότητα αγωνιστικής συμμετοχής και στους υπόλοιπους παίκτες, τεστάροντας με αυτόν τον τρόπο την ετοιμότητά τους στο μακρύ πρωτάθλημα.