Γ' Εθνική: Έχασαν Λευκάδια και Μακροχώρι

football

Με ήττα ξεκίνησαν το πρωτάθλημα Λευκάδια και Μακροχώρι. Αμφότερες οι ομάδες της Ημαθίας έχασαν με 2-0, τα Λευκάδια στη Νέα Αγχίαλο από τον Πύρασο και το Μακροχώρι στα Τρίκαλα. 

Έχασε την ευκαιρία για αποτέλεσμα το Μακροχώρι

Μεγάλη ευκαιρία να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα έχασε στα Τρίκαλα το Μακροχώρι. Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη έχασε καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει και στο φινάλε δέχθηκε δεύτερο τέρμα κι έχασε το ματς με 2-0. Με ένα γκολ του Βαγκελί στο 28' και ένα του Γεωργάκη στις καθυστερήσεις ο ΑΟ Τρίκαλα κέρδισε το Μακροχώρι με 2-0 στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Μπροστά σε 500 και πλέον Τρικαλινούς και με μπόρα στο ξεκίνημα του αγώνα , η ομάδα του Γκούμπλια ήταν καλύτερη από το συγκρότημα της Ημαθίας δημιούργησε 3-4 κλασικές ευκαιρίες στο α' ημίχρονο , στάθηκε άτυχη σε δυο από αυτές και κατάφερε τελικά να πάρει προβάδισμα στο 28' με την κεφαλιά του Βαγκελί μετά από φάουλ του , Μοσχάκη.

Στο β' ημίχρονο πάντως τα Τρίκαλα υπέστησαν αγωνιστική καθίζηση δεν έδειξαν τίποτα αξιόλογο ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές που καθάρισε ο Κούντσεφ και μία μεγάλη ευκαιρία στο 89' με τον Μπλούκα ο οποίος απο εξαιρετική θέση πλάσαρε άουτ.
Κόντρα στην ροή του αγώνα τα Τρίκαλα πέτυχαν δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Γεωργάκη και πήραν το πρώτο τρίποντο της συνάντησης.

ΑΟ Τρίκαλα: Κούντσεφ, Σκούπρας, Παπαευθυμίου, Σκέντος, Γεωργίου, Μπασιάκας, Καμπλιώνης,(80' Βεσελίνοφ), Βαγγέλι, Καραγιάννης,(86' Στούμπος), Μοσχάκης,(73' Γεωργάκης), Σαχινίδης

Μακροχώρι: Κύρου, Ιωαννίδης, Λεφίδης, Ηλιάδης, Μπλούκας, Ζωγράφος, Κωτσόπουλος,(67' Σερκδέρης), Ζαχαριουδάκης, Τσιούπρος, Πατσιαβούρας, Τζέτης(68 Προκοπιάδης). (πηγή: www.sportrikala.gr)

Έχασαν στη Νέα Αγχίαλο τα Λευκάδια

Με ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ομάδα των Λευκαδίων. Έχασε στη Νέα Αγχίαλο από τον...πρωτάρη Πύρασο με 2-0. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και πήραν τη νίκη.

Τα Λευκάδια απείλησαν μόλις στο 3' όταν ο Α. Παρσόπουλος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Χαλάτση. Από εκεί και μετά όμως οι γηπεδούχοι έλεγξαν τον ρυθμό και στα μισά του πρώτου μέρους έφτασαν στο γκολ. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Βόλτσης εκτέλεσε άσχημα βολέ, η μπάλα έφτασε στον Γκάγκα, με τον παίκτη του Πυράσου να βλέπει τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός θέσης και με μακρινό σουτ έγραψε το 1-0.

Το 1-0 ήταν το σκορ το πρώτου ημιχρόνου, για να ακολουθήσει και δεύτερο τέρμα για τον Πύρασο λίγα λεπτά μετά την έναρξη του β' μέρους. Συγκεκριμένα στο 51' σε γέμισμα μέσα στην περιοχή των Λευκαδίων, ο Βόλτσης έκανε λάθος υπολογισμό της μπάλας και ο Κοντοβάς από κοντά έγραψε το 2-0, που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων να φτάσουν και σε τρίτο τέρμα.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Χαλάτσης, Γκάγκας, Πλαβός, Ι Κοντοβάς, Κοτζαθανάσης (70' λ.τ. Τσιουρέλης), Δαμάσκος (59' Γκίκα), Μπασδάνης, Βαγγελάκος, Μυριώτης (85' Μαλακασιώτης), Π. Κοντοβάς, Αναστασίου.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Βόλτσης, Αργυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Χ. Παρσόπουλος, Χουιλουλίδης (37' Ίντος), Μουρατίδης, Νεστορόπουλος (68' Φέιμ), Μπέτκος, Κατσούλης, Α. Παρσόπουλος, Σαρίδης (85' Γκελοσάνης) (πηγή: www.goalpost.gr)

Τα αποτελέσματα

Τρίκαλα – Μακροχώρι 2-0
Θεσπρωτός – ΑΕ Καραϊσκάκης 2-2
Βατανιακός – Κοζάνη 0-6
Οικονόμος Τσαριτσάνης – Ρήγας Φεραίος 0-0
Πύρασος – Λευκάδια 2-0
Δωτιεύς Αγιάς – Νεοκαισάρεια 0-3
Αναγέννηση Άρτας – Εθνικός Φιλιππιάδας 3-1
Οπούντιος – Πυρσός Γρεβενών 2-0