"Τσούγκρισαν" αυγά οι παίκτες του Φιλίππου

kasampalis gioulekas

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας μετά το τριήμερο ρεπό για το τις γιορτές του Πάσχα. Η προετοιμασία για το Σαββατιάτικο παιχνίδι-τελικό της ομάδας κόντρα στον Αετό ξεκίνησε χθες Δευτέρα 13/4 με την απογευματινή προπόνηση στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου.

Μετά το πέρας αυτής και με πρωτοβουλία του Γενικού Δντή της ομάδας Ηλία Λαζού, οι αθλητές της ομάδας τίμησαν το έθιμο των ημερών τσουγκρίζοντας αυγά. Νικητής στην άτυπη αυτή αυγομαχία αναδείχθηκε ο Σωτήρης Γκιουλέκας, ο οποίος στον τελικό επιβλήθηκε του "αντιπάλου" του Τάσου Κασαμπαλή.

Με την ευκαιρία αυτή, οι αθλητές, το προπονητικό team και η διοίκηση του μπασκετικού Φιλίππου εύχονται ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και τον καλούν να δώσει ακόμα ένα βροντερό παρόν στο παιχνίδι ορόσημο του Σαββάτου, στο οποίο μία νίκη θα αποτελέσει αποφασιστικότατο βήμα στον δρόμο προς την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την παραμονή της ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία.