Φίλιππος: Τελικός το ματς του Σαββάτου με Δόξα Λευκάδας

gkimas

Τον πιο κρίσιμο αγώνα για την μετέπειτα πορεία της στο πρωτάθλημα και την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Α2, δίνει το Σάββατο 14/3 η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας που υποδέχεται στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» την Δόξα Λευκάδας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.00 και διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ Παγώνης-Φακίτσας και Γερακίνης.

Ο Δημήτρης Γκίμας μιλώντας για το ματς δήλωσε: «Είμαστε πια στην τελική ευθεία για την παραμονή. Κάθε νίκη από δω και πέρα μετράει δίπλα. Είναι δυο βαθμοί για εμάς και περισσότερο άγχος στους ανταγωνιστές μας. Για το παιχνίδι του Σαββάτου δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Μια μάτια αν ρίξει κανείς στο ροστερ της Δόξας και αν είναι σχετικός με το άθλημα μπορεί να καταλάβει τις αξίες των παικτών της. Επίσης διαθέτουν έναν εξαιρετικό προπονητής ο οποίος είναι ο πρωταθλητής της περσινής χρονιάς. Παρ όλα αυτά για εμάς υπάρχει μόνο η νίκη που θα μας δώσει μια ανάσα και θα κάνει τους φίλους μας, που πικράναμε στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Λιβαδειά, να χαμογελάσουν.»

Κλήρωση δυο tablet

Ο πρόεδρος του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας κος Τραπεζανλίδης Γιώργος εκ μέρους της Διοίκησης του συλλόγου θα προσφέρει κατά την διάρκεια του αγώνα Φίλιππος Βέροιας – Δόξα Λευκάδας και μετά από κλήρωση σε δυο τυχερούς φιλάθλους δυο (2) tablet. Στην κλήρωση θα συμμετέχουν οι κάτοχοι των εισιτήριων που θα κοπούν την ημέρα του αγώνα αλλά και όσοι έχουν κάρτα διαρκείας με αριθμό που θα παραλάβουν στην είσοδο του γηπέδου.