Γκίμας: "Δεν μας πτοεί η ήττα"

gkimas iraklis

Απτόητος από την ήττα εμφανίστηκε στην αίθουσα τύπου ο τεχνικός του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας. Στις δηλώσεις του σημείωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηρακλή για την νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι σχεδόν όπως το περιμέναμε. Αυτό που δεν περιμέναμε ήταν ότι κάποια κρίσιμα σουτ θα τα βάλει ο Αποστολίδης. Παρόλα αυτά το παιδί είναι άξιο συγχαρητηρίων. Ήταν η επιλογή που δίναμε στον Ηρακλή κάτι που «βγήκε» στο τέλος και βοήθησε τον Ηρακλή να πάρει την νίκη. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου.

Αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, αρρώστιες και ξεκινήσαμε την προετοιμασία για το σημερινό παιχνίδι «αργά». Αυτό δεν είναι δικαιολογία για την ήττα είναι όμως από την πλευρά μου μια αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας που κάνουν οι παίκτες. Δεν είναι καλή η ήττα για την ομάδα αλλά το πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την πορεία που θα έχουμε φέτος. Δεν μας πτοούμαστε. Πιστεύω ότι θα έρθει κάποια καλή νίκη να διορθώσει αυτή την ήττα. Έχουμε 15 παιχνίδια ακόμη και αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά τα αποτελέσματα θα έρθουν αρκεί να μην έχουν τραυματισμούς. Προχωράμε για την συνέχεια με το κεφάλι ψηλά. Ευχαριστούμε για μια φορά τον κόσμο που σήμερα ήταν πολύς, παρόλο που έπαιζε η Βέροια στο ποδόσφαιρο, κάτι που δείχνει ότι έχει καταλάβει ότι η ομάδα προσπαθεί. Χαίρομαι επίσης που και ο Ηρακλής είχε κόσμο από την πλευρά του. »

Από την άλλη, ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Δαμαλής υπογράμμισε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες γιατί ξέραμε εκ των προτέρων ότι όποιος έχανε το παιχνίδι θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Εμείς από την πλευρά μας αντιμετωπίσαμε δύσκολες καταστάσεις είχαμε τρία παιχνίδια με τους πρωτοπόρους, είχαμε τον Δέσπο τραυματία με αποτέλεσμα να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, τελικά όμως ο παίκτης επέστρεψε και έπρεπε να αλλάξουμε ξανά τον τρόπο με αποτέλεσμα τα παιδιά να μην έχουν βρει την χημεία μεταξύ τους μέσα στο γήπεδο. Παρόλα αυτά καταφέραμε και κερδίσαμε σήμερα σε μια δύσκολη έδρα με μια ομάδα που δύσκολα μπορείς να την κερδίσεις. Αυτό το είχαμε δει και με την νίκη της απέναντι στον Αρκαδικό. Ξέραμε ότι δεν περνάει κανείς εύκολα από την Βέροια. Ωστόσο καταφέραμε να είμαστε ψύχραιμοι στα τελευταία λεπτά, είμασταν εύστοχοι σε κάποια κρίσιμα σουτ ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον Αποστολίδη και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Η νίκη αυτή βέβαια δεν λέει τίποτα, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και πολύ δύσκολο. Είναι ένα καλό βήμα, παίρνεις ψυχολογία από κει και πέρα όμως μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα έχουμε εκπλήξεις γιατί η φετινή Α2 πιστεύω είναι από τις καλύτερες των τελευταίων ετών»