Σέρβο σέντερ απέκτησε ο Φίλιππος

Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας ανακοίνωσε την απόκτηση του Miljan Drekalovic για την αγωνιστική σαιζόν 2019-20. Ο 28χρονος (22/8/1991) αθλητής κατάγεται από τη Σερβία, έχει ύψος 2.03 και αγωνίζεται στις θέσεις του power forward και του center.

Βρίσκεται στη χώρα μας από το απόγευμα της Τρίτης και αφού πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις σε κορυφαίο διαγνωστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, υπέγραψε το μονοετές του συμβόλαιο με την ομάδα κι εντάχθηκε άμεσα στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο Σέρβος αθλητής έχει αγωνιστεί τις σαιζόν 2016-17 και 2017-18 στην πρώτη κατηγορία της Σέρβικης Λίγκας με την ομάδα της γενέτειράς του OKK Beograd, έχοντας 9,4 πόντους και 3,3 ρημπάουντ μέσο όρο κατά τη δεύτερη χρονιά του.

Την περασμένη σαιζόν, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την ομάδα της Ohrid στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας των Σκοπίων, αγωνίστηκε μετά τα Χριστούγεννα στην πρώτη κατηγορία του ρουμάνικου πρωταθλήματος με τη φανέλα της ABC Athletic Constanta, έχοντας 9,5 πόντους και 3,8 ρημπάουντ κατά μέσο όρο.