Νέα του ΑΟΚ Βέροιας

aok akadim

Παρά την φιλότιμη προσπάθεια των παικτών του Κώστα Καπνά, η παιδική ομάδα του Α.Ο.Κ. δεν κατάφερε να γλυτώσει την βαριά ήττα από την αντίστοιχη πολύ καλή ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας. Το τελικό 58-35 μπορεί να ακούγετε βαρύ όμως διαμορφώθηκε προς το τέλος της αναμέτρησης και με μια ομάδα που θα παλέψει για τον τίτλο του φετινού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χατζηκώστας

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-09, 28-20, 40-29, 58-35.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑ: (Καπνάς): Δελιόπουλος Γρ. , Φραντζής Μαρ.2, Λάντζος Στ. 8, Τσανακτσής Μιχ. , ΧηΛευτέρης-Μιχαλάς Λευτ. 16, Στεργιούλας Αγγ. 8, Τσέος Αρ. 1, Αλεξανδρής Ακ., Ουσουλτζόγλου, Μπαρμπαρούσης Μιχ.,Ταλιώνας Χρ.,Ταλιώνας Ηλ. ,Συντίλας.

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Με θριαμβευτικό τρόπο πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα η ομάδα κορασίδων του Α.Ο.Κ. Βέροιας.
Συγκεκριμένα υποδέχθηκε το Σάββατο το μεσημέρι την ομάδα τω Ατρόμητων Παντελεήμονα Ν. Σάντας, την οποία και νίκησαν με το ευρύ 64-34.
Η ομάδα του συλλόγου μας εκμεταλλευόμενη τις αρκετές απουσίες της αντίπαλης ομάδας και έχοντας σε καλή μέρα την Ασιατίδου πέτυχε άνετα την νίκη που δίνει στα κορίτσια μεγάλο κουράγιο για την συνέχεια μιας και η ομάδα αυτή έχει μόλις δυόμιση μήνες λειτουργίας .

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γρηγοριαδης

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-07, 34-20, 52-26, 64-34.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑ: (Τούσας):Καραγιάννηη Χριστίνα 2, Τσανακτσίδου Βάσω, Παπαβασιλείου Κάλη, Καρυπίδου Σοφία 4, Τεγούση Δέσποινα 4, Ρουμελιώτη Μαριάνθη 2, Κουτριάφτεβα Ειρήνη, Ρέτζιου Βάσια 6, Ασιατίδου Βασιλικη 36, Μάντσιου Θεοδώρα 4, Στεφανίδου Φωτεινη, Τσιτάκη Μαρία 6.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΜΙΝΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΩΝ 2002-03-04

Με την συμμετοχή αθλητών της ακαδημίας που γεννήθηκαν κυρίως το 2002 και 2003 ( και λίγοι το 2004), πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα τουρνουά προπονητικού χαρακτήρα στο γήπεδο του 2ου γυμνασίου στον Προμηθέα.

Τα «λυκάκια» χωρίστηκαν από τον υπεύθυνο της ακαδημίας κ. Τούσα σε 4 ομάδες και έπαιξαν όλες μεταξύ τους σε αγώνες διάρκειας ενός τετάρτου. Ενδιάμεσα πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί ελ. Βολών και lay – up.

Η ιδέα της πραγματοποίησης αυτού του happening προήλθε μετά από την δεύτερη συνεχή ακύρωση συνάντησης με άλλη ακαδημία και λόγω της ανάγκης που έχουν αυτές οι ηλικίες για αγώνες. Σίγουρα η ιδέα αυτή θα καθιερωθεί και θα επεκταθεί και σε όλες τις ηλικίες της ακαδημίας

Τα αποτελέσματα των αγώνων και οι συνθέσεις των ομάδων ήταν τα παρακάτω:

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΔΙΑΣ 19-14
ΕΡΝΗΣ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ 06-08
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ –ΕΡΜΗΣ 03-14
ΗΦΑΙΣΤΟΣ –ΔΙΑΣ 10-04
ΗΦΑΙΣΤΟΣ –ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 16-07
ΔΙΑΣ – ΕΡΜΗΣ 05-10

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑ ΔΑ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ

ΔΙΑΓΝΙΣΜΟΣ ΕΛ. ΒΟΛΩΝ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ LAY-UP ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Στογιαννόπουλος Κων,νος, Ασλανίδης Θωμάς, Γιομπλιάκης Ερμής, Γκίτκος Κων/νος, Γώτας Δημήτρης, Εμμανουηλίδης Αλέξανδρος.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Αβραμίδης Ισαάκ, ΧηΚυριακίδης Σταύρος, Δημάκας Αλέξανδρος, Αργιαντόπουλος Ευθύμης, Νιούκας Νίκος, Δάνης Μανώλης, Αθανασιάδης Ηλίας.

ΔΙΑΣ: Καραθανάσης Φραγκίσκος, Ποταμόπουλος Κυριάκος, Φιλοσίδης Στέλιος, Βουγιούκας Ανδρεας, Ιορδανίδης Γιώργος, Καφές Νίκος.

ΕΡΜΗΣ: Ιωαννίδης Φίλιππος, Χρονίδης Δημήτρης, Αδαμίδης Ορφέας, Χοχλιούρος Ιώβ, Οργάντζόγλου Χρήστος, Ευσταθιάδης Κων/νος.