Έγινε ξανά...σκληρό καρύδι ο Φίλιππος (φωτορεπορτάζ)

filippoes ethnikos6

Στις καλές εμφανίσεις επέστρεψε ο Φίλιππος. Κόντραρε στα ίσα τον πρωτοπόρο Εθνικό κι έχασε στις λεπτομέρειες. Με τέτοιες εμφανίσεις η Βεροιώτικη ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Είχαμε ανησυχήσει με τις εμφανίσεις στην Λιβαδειά και την Λευκάδα αλλά ο Φίλιππος έδειξε ότι τις άφησε πίσω του. Γι αυτό ψυχραιμία.

Αγωνιστικά, η ομάδα ήταν αρκετά καλή. Είχε κακή διαιτησία απέναντί της αλλά το πιο καθοριστικό από όλα ήταν η μεγάλη ευστοχία του Εθνικού από μέση και μακρινή απόσταση. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν απίστευτη ψυχραιμία, σημείωσαν δύσκολα καλάθια στο κρίσιμο τελευταίο τρίλεπτο, παρά τις αποδοκιμασίες της κερκίδας.

Ξεσηκώθηκαν οι Βεροιώτες φίλαθλοι με τα σφυρίγματα των διαιτητών. Παρά τις αποδοκιμασίες, οι διαιτητές δεν επηρεάστηκαν και συνέχισαν να σφυρίζουν στο ίδιο τέμπο. Πάντως, όταν το θερμόμετρο ανέβηκε στην Βεροιώτικη κερκίδα και οι φίλαθλοι σηκώθηκαν στο πόδι, το κλίμα που δημιουργήθηκε ανέβασε αγωνιστικά την ομάδα.

Δεν έχει κερδίσει ακόμη την εμπιστοσύνη του προπονητή του ο Μάρτινς Αμπέλε. Ο χρόνος συμμετοχής του και σε αυτό το ματς ήταν ιδιαίτερα μικρός. Δεν έπαιξε ούτε τέσσερα λεπτά.

Μπορεί να παραιτήθηκε από το Δ.Σ του Φιλίππου, ωστόσο ο Ηλίας Λαζός παραμένει στην ομάδα μπάσκετ. Όπως μας εξήγησε ο επαγγελματικός του φόρτος δεν του επέτρεπε να ανταποκριθεί και στα καθήκοντα του ταμία του συλλόγου γι αυτό επέλεξε να μείνει μόνο στο τμήμα μπάσκετ.