Logo

Με ένα ματς συνεχίστηκε το "Νοσταλγία"

Ένα παιχνίδι άγριας ομορφιάς διεξήχθη την Τρίτη στις 21:15 στο γήπεδο Άρης Γεωργιαδης στην Εληα , όπου βρήκε νικητές τους τυπικά γηπεδούχους Texas με σκόρ 54-48 ενάντια στους Dalton’s !

Έφτασε τις δυο νίκες σε ισάριθμα ντέρμπι η ομάδα του Μπιζετα και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την πρωτιά του Α Ομίλου αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς για εικασίες .

Ο ανανεωμένος Πυρκας έπιασε πολλές φορές στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα και σκόραρε εύκολους πόντους , ο Ζερβας ήταν ασταμάτητος στο ζωγραφιστό , και ο Χατζης με τον Μανουρα ήταν αχαστοι από μέση απόσταση , φέρνοντας το δεύτερο ροζ φύλλο για τους Τεξανούς ! Για ένα ακόμα παιχνίδι καταλυτική για την έκβαση του αγώνα η καθοδήγηση του κοουτς Γαϊτανίδη .

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η αρμάδα του Σιασιου ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στα τελευταία λεπτά . Ο αρχηγός έτρεξε , σκόραρε , μοίρασε ασίστ και έπαιξε με μισό πόδι στο δεύτερο ημίχρονο , ο Σιστακος στο γνώριμο << χορό>> τρίποντων και ο οδοστρωτήρας Πετρόπουλος κέρδισε αρκετές μάχες και ριμπάουντ , αλλά δεν ήταν στο τέλος αρκετοί για να γειρουν την πλάστιγγα υπέρ τους . Παικτης κλειδί και ο Μπογδαμπειδης Γ. , στα χνάρια που χάραξε ο εξαιρετικός πατέρας του .

TEXAS LOSERS : Ζερβας 7, Πυρκας10, Τσιπης 8, Μπιζετας 8(2), Ντοβας 3, Κογιας , Σπυριδωνιδης , Αθανασίου 2, Χατζης 6, Νικολαιδης , Μανουρας 10

DALTONS : Σιστακος 13(3), Πετροπουλος 6, Σιάσιος 14(2), Καραθανασης , Αχτσης 2, Μπογδαμπειδης Ν, Παπαγιαννης 4, Καραγιαννοπουλος 2, Ιωάννιδης , Μπογδαμπειδης Γ 7.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb