Logo

Γκίμας: "Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά"

Μετά το τέλος του αγώνα Νικόπολη Πρέβεζας - Φίλιππος Βέροιας ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε: "Φτάσαμε λοιπόν στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι για φέτος. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Πρέβεζας για την άψογη φιλοξενία της και να τη συγχαρούμε για τη δίκαιη νίκη της. Το ίδιο πρέπει να συγχαρούμε τους διαιτητές τους κυρίους Λελουδα και Κοντογιαννη.

Απο την πλευρά μας είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο και χώρο σε όλα τα παιδιά μας. Χρόνο που δικαιούνταν έπειτα απο μια μεγάλη προςπαθεια, και ταυτόχρονα αγωνιστήκαμε και χωρίς τον Κοθρα.

Δεν μπορούμε να εχουμε παράπονο απο κανέναν αφού όλοι προσπάθησαν και με το παραπάνω για τη νίκη. Πάμε τωρα για το τελευταίο μας παιχνίδι την Κυριακή στη Βέροια. Για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιστροφή της ομάδας μας στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ.

Γι αυτό ζητάμε απο όλους όσους είναι δίπλα μας όλα τα τελευταία δύσκολα χρονια και στάθηκαν δίπλα μας γεμίζοντας το γήπεδο με τον Φαιακα να είναι παρόντες και την Κυριακή στην επίσημη στέψη του πρωταθλητή Φιλίππου Βέροιας"

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb