Γκίμας: "Είχαμε ισχυρό κίνητρο" - Κοντογιάννης: "Ο Φίλιππος είχε την καλύτερη ομάδα"

Ισχυρό ήταν το κίνητρο των παικτών του Φιλίππου και τους προπονητή τους για νίκη κόντρα στον Φαίακα. Αυτό τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο προπονητής του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας.

"Χάσαμε στο ματς της Κέρκυρας και θέλαμε τη νίκη. Οι παίκτες είχαν ισχυρό κίνητρο. Κι εγώ είχα κίνητρο, ήθελα να κερδίσω τον πολύ καλό κόουτς Κοντογιάννη. Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Η άνοδος ανήκει στον Ηλία Λαζό. Είχαμε δυο διαδοχικούς υποβιβασμούς και η λογική της καθόδου είναι ο πάτος. Αν δεν ήταν ο Ηλίας θα είχαμε διαλυθεί. Το ίδιο αν δεν ήταν η Novacert και οι άλλοι χορηγοί. Είχαμε μια ευτυχισμένη χρονιά χάρις στον χαρακτήρα των παικτών. Εκτός από καλοί παίκτες είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες. Δεν είμαστε κανονική ομάδα, είμαστε πρώτα παρέα. Κλείνοντας θέλω να πω ότι καμιά επιτυχία δεν είναι μόνιμη και καμιά αποτυχία δεν είναι μοιραία".

(Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις των δυο προπονητών)

 

Ο προπονητής του Φαίακα Παναγιώτης Κοντογιάννης από την πλευρά αναγνώρισε την φετινή ανωτερότητα του Φιλίππου λέγοντας ότι ήταν η καλύτερη ομάδα και δίκαια αναδείχθηκε πρωταθλήτρια. "Ο Φίλιππος ήταν η καλύτερη ομάδα και κέρδισε δίκαια. Ήταν η καλύτερη ομάδα φέτος. Εμείς ήμασταν...αδειασμένοι από την προσπάθεια που καταβάλαμε την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Νίκη Βόλου. Δεν κάναμε προπονήσεις όλη την εβδομάδα και δεν παίξαμε καλά. Ήταν μια ήττα εντός προγράμματος. Την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε ρεπό και θέλουμε τη νίκη στο τελευταίο ματς με τη Νικόπολη για την άνοδο".