Logo

"Κλειδώνει" την άνοδο στον Βόλο ο Φίλιππος

Επειτα απο ένα περίπου μήνα αποχής η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας επιστρέφει στο παρκέ και αντιμετωπίζει την Κυριακή 22 Απριλίου στο εκτός έδρας παιχνίδι την ομάδα της Νίκης Βόλου. Είναι ένα ματς, που από το αποτέλεσμα του οποίου, μπορεί να "κλειδώσει" από την Κυριακή η άνοδος για τον Φίλιππο. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 και διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κ.κ Αγραφιώτης Ιωάν. και Λουλουδιάδης.

Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε για το ματς: "Επειτα απο ένα περίπου μήνα αποχής επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα με ένα απο τα δυνατότερα παιχνίδια της χρονιάς στο Βόλο. Η Νίκη Βόλου έχει ένα απο τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας κι ετσι η πορεία της δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαία.

Γνωρίζουμε ότι για τους γηπεδούχους το παιχνίδι είναι χωρίς αύριο τόσο για την απ ευθείας άνοδο όσο και για την δεύτερη θέση. Γνωρίζουμε επίσης την θερμή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της Νίκης. Απο την πλευρά μας προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και σωματικά και ψυχολογικά για ένα σκληρό κι ανταγωνιστικό παιχνίδι ξέροντας ότι η μαθηματική άνοδος για μας απέχει λίγα ακόμη μέτρα."

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb