Logo

Ηλιάδης: "Πολύ σημαντική νίκη" - Μυριούνης: "Ντρέπομαι για την εμφάνισή μας"

Πολύ σημαντική βαθμολογικά χαρακτήρισε τη νίκη του ΑΟΚ επί της Νικόπολης Πρέβεζας ο προπονητής της Βεροιώτικης ομάδας Κώστας Ηλιάδης. 

"Ήταν πολύ σημαντική βαθμολογικά η επικράτηση, την είχαμε ανάγκη. Είναι πλασματική η θέση της Πρέβεζας με βάση την ποιότητα των παικτών που έχει. Ξέραμε τα δυνατά και τα αδύνατά τους σημεία, δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρναμε να τα περιορίσουμε. Κάποιες φορές τα καταφέραμε και κάποιες φορές όχι. Στο κομβικό σημείο του παιχνιδιού, ελέγξαμε τον ρυθμό και βγήκαμε από πάνω" είπε μεταξύ των άλλων ο Κώστας Ηλιάδης (ολόκληρη η δήλωση στο βίντεο).

Από την άλλη, ο προπονητής της Νικόπολης Χρήστος Μυριούνης εξέφρασε την απογοήτευσή του για την εικόνα της ομάδας και δήλωσε ότι σκέφτεται αν θα παραμείνει στην Πρέβεζα.

"Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ομάδα του ΑΟΚ, ντρέπομαι για την εμφάνιση μας. Πίστευα ότι εύκολα ή δύσκολα μπορούσαμε να φτάσουμε στη νίκη. Έχουμε πολύ γεμάτη ομάδα. Δυστυχώς η ομάδα μας έχει πολύ αρρώστια μέσα της. Κι ο Ομπράντοβιτς να ερχόταν δεν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι σε αυτή την ομάδα. Είμαι απογοητευμένος. Ήρθα να βοηθήσω τα παιδιά της διοίκησης που κάνουν μεγάλη προσπάθεια, βρήκα μια κατάσταση που πίστευα ότι μπορούσα να την μαζέψω αλλά δεν μαζεύονται τα ασυμάζευτα. Ντρέπομαι, δεν ήρθα εδώ για να χαλάσω το όνομά μου. Έκανα μια πολύ καλή πορεία στο Αγρίνιο 2,5 χρόνια, δεν ξέρω εδώ αν μπορεί να αλλάξει κάτι" είπε μεταξύ των άλλων ο κ. Μυριούνης (ολόκληρη η δήλωση στο βίντεο).

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb