Συντριβή του Φιλίππου στην Λιβαδειά - Στο νοσοκομείο ο Γκιουλέκας

filippos ilisiakos

Βαριά ήττα γνώρισε στην Λιβαδειά ο Φίλιππος. Οι Βεροιώτες έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό και συνετρίβησαν με 75-48. Αγωνιστικά, ο Φίλιππος δεν κατάφερε να μπει ποτέ στο ματς. Έμεινε πίσω στο σκορ από το πρώτο δεκάλεπτο και βρέθηκε να κυνηγά σε όλο το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος, οι Βεροιώτες παρέδωσαν εντελώς τα...όπλα κι έχασαν κάθε επαφή με το σκορ. 

Η διαφορά στην αγωνιστική εικόνα του Φιλίππου, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο πρόβλημα που είχε ο Σωτήρης Γκιουλέκας. Ο έμπειρος παίκτες του Φιλίππου ένιωσε πόνο στο στήθος από την αρχή του ματς ο οποίος έγινε εντονότερος όσο κυλούσε το παιχνίδι. Ο παίκτης του Φιλίππου αποσύρθηκε στο 3ο δεκάλεπτο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, με τον φόβο καρδιολογικού προβλήματος. Οι εξετάσεις που έγιναν δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερο.

Δεκάλεπτα: 20-9, 41-30, 55-38, 75-48

Διατητές: Μαγκλογιάννης- Παπαθανασίου-Διμπινούδης

Λιβαδειά (Οικονόμου): Σπίγκος 2, Βουκαντίνοφ 4, Ιωακειμίδης, Τερματζίδης, Λιόντος, Βεσκούκης 16 (2), Ράλλης 13 (2), Μάραντος 5 (1), Σάκοτα 4, Σταύρου, Γιανναλέτσος 19, Δημητριάδης 12 (2)

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας): Πεταλωτής 10 (1), Αμπέλε 5, Σιδηρόπουλος, Τραϊανός 5 (1), Δεληγεώργης 8 (2), Πλιούκας 8 (1), Γκιουλέκας, Κασαμπάλης 4, Αργύρης, Πεχλιβάνος, Λευκαδίτης 8