Logo

Στα Γρεβενά την Κυριακή ο Φίλιππος

Με την 13η αγωνιστική, που σημαίνει και το τέλος του πρώτου γύρου, συνεχίζεται την Κυριακή 21 Ιανουαρίου το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής (3ος όμιλος). Ο Φίλιππος Βέροιας ταξιδεύει στα Γρεβενά όπου εκεί θα αντιμετωπίσει στις 17:00 των τοπικό Πρωτέα. Η ομάδα του Δήμήτρη Γκίμα προετοιμάστηκε κατάλληλα καθόλη την εβδομάδα ενώ ο Βεροιώτης τεχνικός δήλωσε:

"Ο πρώτος γύρος τελειώνει για μας με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια δυνατή έδρα. Η ομάδα των Γρεβενών είναι μια παραδοσιακή δύναμη στη Γ' Εθνική και μετά τη νίκη της στο Βόλο σίγουρα φιλοδοξεί να διεκδικήσει την άνοδο. Όπως έχουμε κατ επανάληψη τονίσει στους παίκτες αλλά και δημοσίως κανένα παιχνίδι στις εθνικές κατηγορίες δεν είναι εύκολο και πουθενά δεν θα βρούμε κόκκινα χάλια ούτε και θα μας ραίνουν με τριαντάφυλλα.

Επίσης δεν έχουμε εγγυημένο συμβόλαιο ανόδου ούτε νικών. Έχουμε στόχο να ανέβουμε κι η ομάδα μας προσπαθεί πάντα για τη νίκη. Αν τα καταφέρουμε θα τελειώσουμε τον πρώτο γύρο σίγουρα στην κορυφή. Ομως όπως και να έχει θα μένει ένας ολόκληρος γύρος. Είναι πολύ νωρίς και για γέλια και για δάκρυα. Τέσσερις μήνες πριν το τελος τα συναισθήματα πρέπει να διαρκούν μια ημέρα."

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κ.κ. Παπαδόπουλος Χ και Αγραφιώτης Ιωάννης.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb