Γκίμας: "Στόχος μας η άνοδος" - Πολίτης: "Ήμασταν κακοί μετά το 25'" (video)

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί της Νικόπολης Πρέβεζας, ήταν μετά το ματς, ο προπονητής του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας. Στις δηλώσεις του, εξήγησε την τακτική που ακολούθησε, για να κάμψει την αντίσταση της αντίπαλης ομάδας και ξεκαθάρισε ότι στόχος του Φιλίππου είναι η άνοδος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Δημήτρης Γκίμας : "Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πρέβεζας. Είχα πει και μέσα στην εβδομάδα ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μιας και η ομάδα έχει ποιοτικούς παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε από την αρχή και ο στόχος ήταν να ανεβάσουμε τον ρυθμό κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θεωρώντας ότι η Πρέβεζα είναι μια ομάδα που στηρίζεται στο Low-post παιχνίδι. Εκ του αποτελέσματος αυτή η σκέψη μας δικαιώνει. Συνεχίσουμε με το παιχνίδι στα Γρεβενά και θέλουμε να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο στην κορυφή"

Σπύρος Πολίτης : "Συγχαρητήρια στον Φίλιππο Βέροιας για την δίκαιη νίκη. Από την πλευρά μας η ομάδα ήταν πολύ καλή για 25 λεπτά και ίσως να δικαιούμασταν και μια μεγαλύτερη διαφορά για αυτό το διάστημα. Δυστυχώς όμως από εκείνο το σημείο και μετά είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση, δεχθήκαμε πολύ εύκολα καλάθια στην άμυνα με τον Φίλιππο να είναι πολύ εύστοχος και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε στο υπόλοιπο μέρος του παιχνιδιού. Συνεχίζουμε και έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εντός έδρας με τον Φαίακα που πιστεύω έχουμε τις δυνατότητες και θα πρέπει να το κερδίσουμε."

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσε ο Βεροιώτης προπονητής, αλλά και ο βοηθός προπονητή της Νικόπολης Σπύρος Πολίτης.