Logo

Πρώτη προπόνηση για το νέο προπονητή της Νάουσας

Την πρώτη προπόνηση με τον Βασίλη Ασλανίδη πραγματοποίησε η ομάδα του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ σήμερα (7-12) το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δημ. Σταδίου Νάουσας. Μετά από γνωριμία και συζήτηση του νέου προπονητή με τους παίκτες ξεκίνησε η προπόνηση, η οποία μεταξύ άλλων, περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης, παιχνίδι με την μπάλα και ασκήσεις τακτικής.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινό αγώνα κυπέλλου ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης. Κανονικά προπονήθηκε ο Γρηγόρης Κυζιρίδης, ο οποίος επανέρχεται από τον τραυματισμό του, ενώ ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αργύρης Τούφας. Έτσι στη διάθεση του προπονητή για τον κυριακάτικο αγώνα με την Α.Ε. Καρίτσας θα είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές. Στόχος της ομάδας μας είναι η νίκη που θα την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών.

Τον αγώνα με την Α.Ε. Καρίτσας για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος (Κυριακή 10/12, ώρα έναρξης 15:00΄), ορίσθηκε να διευθύνει ο διαιτητής κ. Παλιούρας Διονύσιος (ΕΠΣ Μακεδονίας), με βοηθούς τους κ.κ. Τυριακίδη Νικόλαο και Σιανίδης Αναστάσιος (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας).

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb