Ηλιάδης: "Δεν κάναμε αυτά που είχαμε πει" - Κοντογιάννης: "Κάναμε μεγάλη νίκη" (video)

Δίκαιη χαρακτήρισε την επικράτηση του Φαίακα ο νέος προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Ηλιάδης. Μεταξύ των άλλων, υπογράμμισε στις δηλώσεις του:

"Αναμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Παίζαμε με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Δεν κάναμε κάποια πράγματα από αυτά που είχαμε πει καλά και με διάρκεια. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Το αποτέλεσμα είναι καθαρό και δίκαιο και συγχαρητήρια στον Φαίακα. Εμείς τώρα είμαστε σε πολύ δύσκολο σημείο. Πρέπει να ψάξουμε να βρούμε νίκες. Τις απαντήσεις θα τις βρούμε μέσω της προπόνησης".

Δείτε ολόκληρη την δήλωση του Κώστα Ηλιάδη στο παρακάτω βίντεο

kontogiannis

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός του Φαίακα Παναγιώτης Κοντογιάννης σχολίασε: "Είναι μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που την περασμένη εβδομάδα κέρδισε τον Φίλιππο, ο οποίος παραμένει το φαβορί. Εμείς κερδίζουμε τα ματς που πρέπει να πάρουμε για να είμαστε γρήγορα σωμένοι. Ο πρωταθλητισμός είναι μακρινός, δεν τον σκεφτόμαστε ακόμη. Το καλό είναι ότι παίζουμε καλά. Παίξαμε καλά άμυνα. Ξέραμε ότι το σκορ θα μείνει χαμηλά, ο ΑΟΚ είναι πολύ καλός στην άμυνα. Δεν ήταν εύκολο να σκοράρουμε αλλά παρόλα αυτά πήραμε τη νίκη. Αυτό μετράει. Προχωράμε".

Δείτε ολόκληρη την δήλωση του Παναγιώτη Κοντογιάννη στο παρακάτω βίντεο