Γκίμας: "Σημαντική η νίκη επί του Ψυχικού"

gimas rementelas

Μετά τον αγώνα Φίλιππος Βέροιας – Ψυχικό οι προπονητές των δύο ομάδων Δημήτρης Γκίμας και Γιώργος Ρεμεντέλας έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αναλυτικά τα όσα είπαν :

Δημήτρης Γκίμας : «Ξέραμε εξ αρχής ότι το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Ξέρουμε ότι το Ψυχικό είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Όπως είχα πει και την Παρασκευή η ομάδα θα έδινε στο παιχνίδι όλες της τις δυνάμεις. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το Ψυχικό να παίξει με χαμηλό σχήμα και να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Ξέραμε ότι αν το Ψυχικό έβρισκε ρυθμό στα σουτ θα ήταν δύσκολο για εμάς να γυρίσουμε το παιχνίδι. Σταθήκαμε τυχεροί γιατί στα σημεία που το Ψυχικό θα μπορούσε να πάρει μια διψήφια διαφορά, έκανε λάθη τα οποία εμείς καταφέραμε και εκμεταλλευτήκαμε και χάρις τα ψυχικά αποθέματα των παιδιών πήραμε την νίκη. Πιστεύω να μας δώσει ώθηση για να σωθούμε αυτό το παιχνίδι. Είναι σημαντική νίκη. Δεν θα κερδίσουν πολλές ομάδες του δικού μας επιπέδου το Ψυχικό. Σίγουρα κερδίσαμε κάποια μέτρα στον αγώνα για την σωτηρία της ομάδας αλλά η συνέχεια είναι δύσκολη. Έχουμε όμως εξίσου δύσκολο παιχνίδι το επόμενο Σάββατο. Το μυαλό μου είναι ήδη σ' εκείνο το παιχνίδι. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και μας στήριξε. Θέλουμε να πιστέψει στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την διοίκηση, τους προπονητές και τους παίκτες. Να ευχαριστήσω τον κόουτς για τα καλά του λόγια.»

Δημήτρης Γιώργος Ρεμεντέλας : «Δυστυχώς προδοθήκαμε από αυτό που εμείς θεωρούμε δυνατό μας σημείο, δηλαδή η επίθεση. Τα ποσοστά μας είναι τραγικά για τέτοιο επίπεδο παικτών που διαθέτει η ομάδα. Προσπαθήσαμε όταν η ομάδα του Φιλίππου έπαιζε με ψηλό σχήμα να κάνουμε κάποια ελεύθερα σουτ αλλά δυστυχώς δεν είχαμε την απαραίτητη ευστοχία. Στις περιπτώσεις που βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ κάναμε ότι ήταν δυνατό για να βάλουμε ξανά τον Φίλιππο στο παιχνίδι και παράλληλα έχοντας άγχος χάσαμε δίκαια. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Έτσι είναι το μπάσκετ. Θα βάλουμε κάτω το κεφάλι για να δούμε πως μπορούμε να διορθώσουμε αυτή την εμφάνιση. Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Γκίμα με τον οποίο διατηρούμε άριστες σχέσεις και του εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια, καλό κουράγιο και καλή δύναμη. »