Ξεκίνησε την προετοιμασία ο Φίλιππος

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 30 Αυγούστου 2017 στο Δ.Α.Κ "Δημήτριος Βικέλας" ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας για τη νέα χρονιά. Με τους Δημήτρη Γκίμα και Χρήστο Μπλατσιώτη στο τιμόνι και ένα ρόστερ αποτελούμενο από τους Μόρα Ηλία, Τόκα Αλέκο, Τσεσμετσίδη Δημήτρη, Τόκα Παύλο, Βάλλιο Βασίλη, Τσιακλαγκανο Γιώργο, Κανελίδη Νίνο, Καβαργύρη Φώτη, Κοθρά Ευθύμη, Παραπούρα Φαίδων, Σουτζόπουλο Δημήτρη, Καντάρκο Ρίζος και Ποταμόπουλο Κυριάκο, ο Φίλιππος Βέροιας θέτει εξ αρχής τον στόχο της ανόδου στην Β' Εθνική.

Ο Δημήτρης Γκίμας μιλώντας στους παίκτες ανέφερε : "Ξεκινάμε την χρονιά με πολλή όρεξη και μεγάλη αισιοδοξία. Μετά από τις δύο τελευταίες σαιζόν που χαρακτηρίστηκαν από διαδοχικούς υποβιβασμούς, είμαστε εδώ γεμάτοι πίστη και ενέργεια για μία χρονιά διαφορετική από τις προηγούμενες.

Το μυστικο της ύπαρξης της ομάδας παρά τους υποβιβασμούς των δυο τελευταίων ετών είναι η δύναμη της παρέας ή καλύτερα της οικογένειας. που είμαστε, καθώς επίσης η διοικητική αυτοτέλεια και δυναμική.

Δεν το κρύβουμε ότι πρωταρχικός μας στόχος είναι η άνοδος, σε συνδυασμό με την δημιουργία ενός αγωνιστικού κορμού πάνω στον οποίον θα βασιστούμε και τα ερχόμενα χρόνια. Θα είμαστε αμείλικτοι σε θέματα συνέπειας και πειθαρχίας και θα χύσουμε τόνους ιδρώτα για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στις 15 Οκτωβρίου, ούτως ώστε να παίξουμε ελκυστικό και συνάμα αποτελεσματικό μπάσκετ.

Ευχόμαστε ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα με την ίδια θέρμη όπως και τα προηγούμενα χρόνια και είμαι πεπεισμένος ότι με την βοήθεια της τύχης, που τόσο μας γύρισε την πλάτη τα προηγούμενα χρόνια, το τέλος της σαιζόν θα μας βρει όλους να χαμογελάμε."