Συνεχίζει στον Φίλιππο ο Βάλλιος

Στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Βάλλιο προχώρησε η ομάδα μπάσκετ του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ. Ο 20χρονος αθλητής αποτελεί ένα από τα δύο μέλη του περσινού ρόστερ που παραμένουν και φέτος στο δυναμικό της ομάδας καλύπτοντας τις θέσεις του point/shooting guard.

Κατά την περσινή περίοδο αναδείχθηκε 4ος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, σημειώνοντας συνολικά 176 πόντους. Ο ύψους 1.87 point guard δήλωσε τα εξής : "Νιώθω πολύ χαρούμενος που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα παραμείνω μέλος της ομάδας μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας. Ο coach και οι άνθρωποι της διοίκησης μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο πολύ επιθυμούσαν την παραμονή μου, κάτι το οποίο άλλωστε αποτελούσε και για μένα μέγιστη προτεραιότητα.

Οι ιδανικές συνθήκες στην ομάδα και οι πρωταγωνιστικές βλέψεις για την νέα χρονιά αποτελούν σίγουρα το μεγαλύτερο δέλεαρ για κάθε νεαρό αθλητή. Η περσινή σαιζόν άφησε σε όλους μας μια πικρή γεύση. Είμαι όμως πολύ αισιόδοξος ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα κάνουμε όλοι μαζί σχέδια για το πως θα εμφανιστεί η ομάδα στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Μέχρι τότε, εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να παραμείνουμε μακριά από ατυχίες, γιατί ήταν κάτι που μας στοίχισε πάρα πολύ την σαιζόν που μόλις τελείωσε. Εύχομαι οι φίλοι της ομάδας και του μπάσκετ γενικότερα να σταθούν και φέτος στο πλευρό μας και να μας δώσουν με τον τρόπο τους την ώθηση που χρειαζόμαστε για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας."