Κομπλέ με Απόλλωνα Πατρών ο Φίλιππος - Δοκιμάζει Λετονό γίγαντα ο Γκίμας

filippos arkadikos gioulekas

Τον Απόλλωνα Πατρών θα φιλοξενήσει την Κυριακή το απόγευμα (5μμ) στο Μακροχώρι ο Φίλιππος, για το κύπελλο Ελλάδος. Οι Βεροιώτες αφού απέκλεισαν την προηγούμενη εβδομάδα Αρκαδικό και Εθνικό Πειραιώς, βρίσκουν στον δρόμο τους μια ομάδα της Α1 κατηγορίας.

Αγωνιστικά, ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Γκίμας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του Φιλίππου το Σάββατο το πρωί και είδε όλους τους παίκτες να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα και το...απουσιολόγιο να παραμένει λευκό. Οι δυσκολίες όμως για το Κυριακάτικο ματς είναι άλλες. "Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα της Α1 και η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσά μας είναι μεγάλη" σχολίασε ο τεχνικός του Φιλίππου και πρόσθεσε: "Ο Απόλλωνας έχει τον πρώτο λόγο. Ο θεσμός είναι τέτοιος που ευνοεί όμως και τις εκπλήξεις. Εμείς θα μπούμε στο γήπεδο με στόχο να χαρούμε το ματς και ανάλογα με την εξέλιξη θα πράξουμε. Πάντως, οι πιθανότητές μας είναι λίγες".

Πλήρης ο Απόλλωνας

Πλήρης θα παραταχθεί ο Απόλλωνας Πατρών στο «Δημήτρης Βικέλας», στον εκτός έδρας αγώνα του με το Φίλιππο Βέροιας.

Οι «μελανόλευκοι» καλούνται αύριο (28/09, 17.00) να ξεπεράσουν το εμπόδιο των φιλόδοξων αντιπάλων τους, που αγωνίζονται στην Α2, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αποστολή αναχώρησε σήμερα το πρωί (27/09) για τη Βέροια, με το Νίκο Βετούλα να έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του.

Στον Απόλλωνα Πατρών έχουν διαπιστώσει πως έχουν χρυσή ευκαιρία να διακριθούν στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας και δεν θέλουν να την αφήσουν να πάει χαμένη. Εξάλλου, εάν περάσουν από το «Δημήτρης Βικέλας» θα κληθούν και πάλι στη συνέχεια να αντιμετωπίσουν αντίπαλο στα μέτρα τους, το νικητή του Κόροιβος Αμαλιάδας - Τρίκαλα BC, ενώ στα προημιτελικά η διασταύρωση γίνεται με το διαλυμένο Πανιώνιο.

Δοκιμάζει Λετονό γίγαντα ο Γκίμας

Τον Λετονό Μάρτιν Αμπέλε δοκιμάζει τις τελευταίες ημέρες ο προπονητής του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας. Στόχος της Βεροιώτικης ομάδας είναι να αποκτήσει έναν ακόμη σέντερ, δίπλα στον Τάσο Κασαμπαλή. Ο Αμπέλε έχει ύψος 2.10μ και τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα στην Αμερική. Οι εντυπώσεις που έχει αφήσει είναι πολύ καλές και όλα δείχνουν ότι θα αποκτηθεί και με αυτόν θα κλείσει τις μεταγραφές του ο Φίλιππος.