Ήττα χωρίς αντίσταση ο Φίλιππος στην Κατερίνη

Την ήττα με 77-55 γνώρισε στην Κατερίνη από τον Πιερικό ο Φίλιππος. Οι Βεροιώτες δεν μπήκαν καθόλου στο πνεύμα της αναμέτρησης. Έχασαν από το πρώτο δεκάλεπτο την επαφή με το σκορ (25-11) και δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να ανακάμψουν.

Στο δεύτερο μέρος η διαφορά στο σκορ ξεπέρασε και τους 20 πόντους και το τελικό 77-55 ήρθε φυσιολογικά με βάση την εικόνα που έδειξαν οι δυο ομάδες.

Ο Δημήτρης Γκίμας μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε : "Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πιερικού και στον κοουτς Χ''ιωαννου. Ήταν μια δίκαιη νίκη της οποίας η έκταση ειναι τιμητική για μας με βάση την εικόνα μας. Δεν ψάχνουμε δικαιολογιες Πήγαμε να κερδίσουμε εμφανιστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων και διαλυθήκαμε. Όπως εχουμε πει απο την αρχή ο στόχος μας ήταν και ειναι η παραμονή. Μέχρι εδω τα καταφέραμε άριστα. Μας χωρίζουν απο την παραμονή έξι νίκες. Θεωρίες και μεμψιμοιρίες ο κάθε ένας στο σπίτι του. Όλα τα υπόλοιπα στο γήπεδο."

Δεκάλεπτα: 25-11, 41-24, 62-38, 77-55.

Διαιτητές: Τζιοπάνος – Θεοδώρου

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χατζηιωάννου): Πολυχρόνης, Γκοντόπουλος 21 (3), Καλτσουνάς 1, Γκογκίδης 8 (2), Καραγκιολίδης 11 (1), Χανέλλι, Τοπούζης 5, Κωνσταντινίδης 14, Τσιρογιάννης 11 (3), Ζιώγας, Παπαμιχαήλ 6, Χατζηλάμπρου.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Γκίμας): Τσεσμετζίδης, Τσιμίδης, Βάλλιος 2, Παπαδόπουλος 2, Γεωργιάδης 2, Κόθρας 15 (3), Σιόλογκας 23, Θεοδωρίδης 7, Σταυριανίδης 4.