Τον Εθνικό υποδέχεται την Τετάρτη για το κύπελλο ο Φίλιππος

filippos arkadikos gioulekas

Τον Εθνικό Πειραιώς θα υποδεχθεί την Τετάρτη στις 5μμ ο Φίλιππος, στο πλαίσιο της Β' φάσης του κυπέλλου Ελλάδος. Οι Βεροιώτες που βλέπουν τα ματς του κυπέλλου ως επίσημα φιλικά με στόχο την καλύτερη προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα, μετά την μεγάλη επιτυχία τους επί του Αρκαδικού την Κυριακή και τη νίκη ψυχολογίας που σημείωσαν, αναμένεται να παρουσιαστούν καλύτεροι κόντρα στους Πειραιώτες. Αγωνιστικά, ο Φίλιππος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο Εθνικός

Η νίκη - πρόκριση του Εθνικού επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο έχει ανεβάσει αισθητά τη ψυχολογία των "μπλε", οι οποίοι όμως αντιμετωπίζουν χωρίς τη παραμικρή πίεση το παιχνίδι της Βέροιας μιας και συμπεριλαμβάνεται και αυτό στα πλαίσια της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Α2 που αποτελεί και τον βασικό στόχο. Άλλωστε, ο Φίλιππος μόνο αδύναμος αντίπαλος δεν είναι, όπως έδειξε και στη μεγάλη νίκη του τη περασμένη Κυριακή επί του ισχυρού Αρκαδικού.

Ο κόουτς Τζίμης Κουστένης δεν θα έχει για ακόμη μια φορά στη διάθεση του τους Κώστα Τζιάλλα και Μιχάλη Παραγιό οι οποίοι τέθηκαν εκτός αποστολής. Η ομάδα του Πειραιά αναχώρησε σήμερα με προορισμό τη Νάουσα όπου θα διανυκτερεύσει και αύριο θα μεταβεί στη Βέροια. 

Οι διαιτητές

Λαυρίου 17.00 ΓΣ Λαυρίου-ΑΣΑ Κόροιβος Δεσλής-Φακίτσας-Παντελίδης (Μαυρουδής)

Γλυφάδας 14.00 ΑΕΚ ΚΑΕ-ΑΟ Κολοσσός Ρ. Μητσόπουλος-Τσούνας-Δαρλαμήτσος (Βιδάλης)

Μ.Μερκούρη 17.30 Ρέθυμνο-Πανελευσινιακός ΑΟ Μπήτης-Γκούμας-Γεωργιάδης (Μαγγανάς)

Στρέφη 17.00 Αετός ΓΑΣ-Αίολος Τρικάλων Βαρδάλος-Κωνσταντινόπουλος-Μάλαμας (Ντίνος)

Μετς 18.00 Παγκράτι-Απόλλων Π. Τζαφλέρης-Παγώνης-Κοντίλης (Σταύρου)

Ιλισίων 17.00 Ηλυσιακός-Άρης Σταματόπουλος-Νικολούλης-Κοτσίμπος (Κορασίδης)

ΔΑΚ Βέροιας 17.00 ΑΠΣ Φίλιππος Β-Εθνικός ΟΦΠΦ Πουρσανίδης Κ-Λαζαρίδης-Τζίμα (Μελανίδης)