Γκίμας: "Κερδίσαμε δίκαια"

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Φιλίππου επί του Ερμή Λαγκαδά ο προπονητής της Βεροιώτικης ομάδας Δημήτρης Γκίμας εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. 

"Κάναμε μια δίκαιη νίκη. Απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα όχι μόνο κερδίσαμε αλλά δυο φορές ανατρέψαμε το εις βάρος μας σκορ και να γυρίσουμε το παιχνίδι, με παιδιά νέα. Ο Κοθράς είναι εγνωσμένης αξίας αλλά θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα παιδιά γιατί ανταποκρίνονται και βάζουν τον εγωισμό τους κάτω από την ομάδα. Δεν υπάρχουν εγώ αλλά εμείς σε αυτή την ομάδα. Είναι ιδανικό για τους προπονητές αυτό. Χωρίς να παίζουμε κάτι σπουδαίο, καταφέρνουμε με βάση τα ψυχικά χαρίσματα και την έλλειψη εγωισμού, να είμαστε μέσα στα παιχνίδια και να κάνουμε νίκες εκτός προγράμματος όπως η σημερινή. Δεν πρέπει όμως να αποπροσανατολιστούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με ταπεινότητα, συγκεντρωμένοι και να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι μέχρι να φτάσουμε στον στόχο μας" τόνισε ο Βεροιώτης τεχνικός. 

Από την άλλη πλευρά ο βοηθός προπονητή Γιώργος Γεράσης (ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Αγγέλης δεν πήγε στην συνέντευξη τύπου) σημείωσε: "Η ομάδα της Βέροιας έκανε μια πολύ συγκεντρωμένη εμφάνιση. Εμείς δεν μπορέσαμε να περιορίσουμε τον κινητήριο μοχλό του αντιπάλου, μας έβαλε πολλά καλάθια και έκανε πολλές φάσεις και χάσαμε. Εμείς είχαμε σε κακή ημέρα δυο καλούς μας σκόρερ και στα σημεία που έπρεπε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας δεν το καταφέραμε". 

Δείτε σε βίντεο αναλυτικά τις δηλώσεις των δυο τεχνικών