Γκίμας: "Καλύψαμε το 25% του στόχου μας" - Τουλούμης: "Υπήρχε μόνο ο Φίλιππος στο γήπεδο" (video)

Βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενα ματς ήταν ο Φίλιππος σύμφωνα με τον προπονητή του Δημήτρη Γκίμα. Στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Γέφυρα σημείωσε:

"Σήμερα ήταν μια καλή ημέρα για εμάς, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Παραμένουμε στο -1. Μας μένει η ικανοποίηση ότι είχαμε ενέργεια και ότι προσπαθήσαμε. Κάναμε κάποια πράγματα καλύτερα από άλλες φορές. Ήμασταν συγκεντρωμένοι για μεγαλύτερο διάστημα. Κάθε παιδί που μπήκε κάτι έδωσε. Δεν πρέπει να μείνουμε περισσότερο από μια μέρα σε αυτό το ματς. Απλά σήμερα λέω ότι κάναμε το 25% της παραμονής. Λέγοντας ότι θέλουμε 12 νίκες για παραμονή, κάναμε τις 3. Να είμαστε γεροί, πάμε στον Εύοσμο τώρα. Και αυτοί ψάχνουν νίκες. Παρόλα αυτά εμείς πρέπει να πάμε να κερδίσουμε"

Ο κ. Τουλούμης, τεχνικός της Γέφυρας εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομάδα του Φιλίππου και σημείωσε: "Στο σημερινό παιχνίδι υπήρχε μια ομάδα στο γήπεδο, ο Φίλιππος. Ξέραμε ότι στο γήπεδό του παίζει πιεστική άμυνα. Δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι και ο Φίλιππος πήρε διαφορά. Είχαμε ισορροπημένο δεύτερο δεκάλεπτο και στο ημίχρονο είπαμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Δυστυχώς το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό. Εμείς βάλαμε 4 πόντους και ο Φίλιππος 22. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Δεν αποδώσαμε όπως θα έπρεπε, σε άλλα ματς παίξαμε καλά. Την ομάδα του Φιλίππου την θαυμάζω, παίζει καλή άμυνα, έχει παιδιά αθλητικά, πιστεύω ότι το μέλλον είναι δικό τους. Σήμερα δεν χάσαμε εμείς, ο Φίλιππος μας κέρδισε".

Δείτε το βίντεο με ολόκληρες τις δηλώσεις των δυο προπονητών