Γκίμας: "Ας μη βιάζεται κανένας να μας θεωρεί αδύναμους"

Μετά το τέλος του αγώνα Φίλιππος Βέροιας - Ασπίδα Ξάνθης οι δυο προπονητές Δημήτρης Γκίμας και Κώστας Ιωαννίδης μίλησαν στους δημοσιογράφους. Αναλυτικά τα όσα είπαν :

Δημήτρης Γκίμας : "Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ξάνθης για τη νίκη. Οφείλουμε όμως ένα μεγάλο μπράβο καθώς και πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν σήμερα. Αν και ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο στην συνέχεια έγιναν πολλά λάθη. Θα μπορούσαμε να τα έχουμε αποφύγει, η έλλειψη πείρας των παιδιών τα δικαιολογεί. Στο τέταρτο δεκάλεπτο βρεθήκαμε να έχουμε τέσσερις παίκτες μας, από τους πιο έμπειρους, φορτωμένους με τέσσερα φάουλ κάτι το οποίο μας φρέναρε. Παρά την απουσία του Κοθρά η ομάδα κατάφερε και στάθηκε όρθια. Δεν λέω ότι με τον Κοθρά θα κερδίζαμε, σίγουρα όμως θα είμασταν καλύτεροι. Παρα την πικρία της ήττας μας που για μένα είναι πολύ μεγάλη οφείλω να πω ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη. Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά τον κόσμο που στάθηκε στην ομάδα με την παρουσία του στο γήπεδο. Ας μη βιάζεται κανένας να μας θεωρεί αδύναμους."

Κώστας Ιωαννίδης : "Συγχαρητήρια στην ομάδα της Βέροιας για την προσπάθεια την σημερινή αλλά και την γενικότερη που κάνει απο την έναρξη της περιόδου. Ο υποβιβασμός από μια μεγαλύτερη κατηγορία αλλά και το πείσμα για την δημιουργία μιας ομάδας, νεανικής, από το μηδέν είναι άξιο συγχαρητηρίων. Από την πλευρά μας ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα έχοντας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και κάναμε τρείς συνεχόμενες ήττες. Μετά από το παιχνίδι με την Καστοριά επικεντρωθήκαμε γιατί ξέραμε ότι δεν είχαμε περιθώριο για άλλη ήττα. Κερδίσαμε τον Πιερικό και ήρθαμε σήμερα εδώ να παλέψουμε τι όποιες πιθανότητες είχαμε για νίκη. Καταφέραμε και το πετύχαμε μετά από ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι με το Στρατώνι στην έδρας μας που πρέπει να το κερδίσουμε. Δεν θέλουμε να χάσουμε κανένα παιχνίδι μέσα στην έδρα μας. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και δεν μπορείς να προεξοφλήσεις τίποτα. Όλες οι ομάδες χρειάζονται χρόνο για να βρουν ρυθμό και τα πατήματα τους. Απλά οι νίκες σου δίνουν καλή ψυχολογία και υπομονή ενώ οι ήττες είναι δύσκολο να τις διαχειριστείς ψυχολογικά."