Την Ασπίδα Ξάνθης θα υποδεχθεί ο Φίλιππος

Συνεχίζεται την Κυριακή 30/10 το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β' Εθνικής κατηγορίας με την ομάδα του Φιλίππου να υποδέχεται στο κλειστό γήπεδο Δ.Α.Κ "Δημήτριος Βικέλας" την ομάδα της ΑΣΠΙΣ Ξάνθης για την 5η αγωνιστική. Το παιχνίδι θα ξεκινήσεις στις 17:00 και διαιτητές του αγώνα ορίστικαν οι κ.κ Παργιανόπουλος και Τσουμαχίδης.

Ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr : "Έχοντας αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια (τα τρία εκτός έδρας) μπορούμε να πούμε ότι το πλάνο πάνω στο οποίο ξεκινήσαμε λειτουργεί. Τα πρώτα δείγματα για οςους γνωρίζουν το μπαςκετ και τη μεγάλη εθνική κατηγορία στην οποία αγωνιζομαςτε ήταν απόλυτα θετικά. Ήμασταν ανταγωνιστικοί σε δυο πολύ δυνατές έδρες πρωτοπόρων. Κερδίσαμε δείχνοντας χαρακτήρα στην έδρα μας τον Πιερικό και δεν παίξαμε καλά στην παραδοςιακα πολύ δυνατή έδρα του Στρατωνιου.

Το επόμενο παιχνίδι που εχουμε στην έδρα μας απέναντι στην πολύ έμπειρη και μεταγραφικά ενισχυμένη ομάδα της Ξάνθης μας βρίσκει και πάλι χωρίς τον Κοθρα. Είναι ένα δυςκολο παιχνίδι απέναντι σε αθλητές πολύ ικανούς και πολύ έμπειρους. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ειμαςτε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας αλλα πάνω απ όλα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ να ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ σε κάθε φάση σε κάθε γωνία και γραμμή του γηπέδου. Απέναντι στην εμπειρία και τη δύναμη των αθλητών της Ξάνθης να αντιπαραθέσουμε τον ενθουσιασμό την ταχύτητα και τη δίψα μας για τη νίκη.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ο κόσμος να μείνει δίπλα στην ομάδα μας , την νεανικοτερη ομάδα της κατηγορίας."