Το Περιστέρι φιλοξενεί το Σάββατο ο Φίλιππος

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του δίνει αύριο Σάββατο 14/5/2016 στο Δ.Α.Κ "Δημήτριος Βικέλας" η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα. ο Φίλιππος Βέροιας υποδέχεται το Περιστέρι στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών.Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ Μπήτης, Τζίμα και Τσιομπάνος.

Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε για το ματς: "Σίγουρα περιμέναμε αυτό το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας να έχει ξεχωριστή σημασία. Δυστυχώς ομως η εξέλιξη του πρωταθλήματος ήταν αρνητική για μας κι έτσι το παιχνίδι για μας είναι μόνο για το γόητρο μας. Δεν ξέρουμε αν θα έχουμε μαζί μας τον Οτοβιτς αλλα όπως και να 'ναι είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε. Η ιστορική ομάδα του Περιστερίου είναι σε ανοδική πορεία και το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο.

Καλούμε τους φίλους μας που τόσο πολύ μας συμπαραστάθηκαν φέτος να έλθουν για μια τελευταία φορά φέτος στο γήπεδο για να αποχαιρετίσουν τους παίκτες μας που τόσο πολύ προσπάθησαν φέτος και ταυτόχρονα να χαρούν το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας στην μεγάλη αυτή κατηγορία."