Χωρίς Κασαμπαλή στα Πεύκα ο Φίλιππος

Με τους Μαχητές Πεύκων αγωνίζεται το Σάββατο ο Φίλιππος Βέροιας στα πλαίσια της 23η αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 στο Δ.Α.Κ Πεύκων ενώ διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ Ξενικάκης, Τζαφλέρης και Ξέρας. Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα θα παρουσιαστεί χωρίς τον Τάσο Κασαμπαλή, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Προμηθέα, και τον Γιάννη Τόζιο ο οποίος επανέρχεται σταδιακά. Ο προπονητής του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας δήλωσε για το ματς:

"Αντιμετωπίζουμε το Σάββατο μια πολύ ισχυρή στην έδρα της ομάδα. Μια ομάδα με ταχύτητα και ενθουσιασμό που φέρνει τη σφραγίδα του προπονητή της. Οι δυσκολίες δεδομένες για μας. Απλά στη χρονική αυτή στιγμή είναι μεγαλύτερες λόγω της απουσίας του Κασαμπαλη και της υποτυπώδους παρουσίας του Τόζιου ο οποίος τωρα μετά από δυο μήνες απουσίας έχει ξεκινήσει να μπαίνει για λίγα λεπτά στην προπόνηση.

Παρ' όλα αυτά δικαιολογίες δεν ψάχνουμε και η λύπη δεν μας αξίζει. Είμαστε ο Φίλιππος Βέροιας και η επιθυμία όλων μας είναι να πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων. Πολεμήσαμε πολλές φορές φέτος με απουσίες και ελλείψεις και πάντα με μια δυο το πολύ εξαιρέσεις σταθήκαμε όρθιοι ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Το Σάββατο κερδίσουμε χάσουμε δεν τελειώνει τίποτε.

Αυτονόητα ομως κανείς δεν αγωνίζεται για την ήττα. Όποτε ακόμη και με πέντε Γκαρντ με έναν η κανένα Σέντερ ακόμη και με πέντε εφήβους οφείλουμε να παρουσιαστούμε αφοσιωμένοι στο στόχο της παραμονής που επαναλαμβάνω ότι θα κριθεί στο νήμα μέσα από πολλές ψυχοφθόρες διαδικασίες κι ανατροπές."