Γκίμας: "Στο τέλος ήμασταν βιαστικοί"

Μετά τον αγώνα Φίλιππος Βέροιας - Προμηθέας Πατρών ο τεχνικός της ομάδας του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας έκανε τις παρακάτω δηλώσεις : «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Προμηθέα για την νίκη. Από την πλευρά μας κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δεν θέλω να σταθώ στις απουσίες αλλά ο Τάσος Κασαμπαλής είναι πολύ σημαντικός παίκτης.

Παρόλα αυτά και μετά τον τραυματισμό η ομάδα κατάφερε να ανταπεξέλθει στο παιχνίδι. Βέβαια σ’ αυτό βοήθησε ότι και ο Προμηθέας είχε απουσίες. Νομίζω ότι στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές. Νομίζω ότι ήμασταν βιαστικοί στις επιθέσεις μας. Δεν ξέρω βέβαια αυτό αν θα έφτανε.

Πάντως με τα σημερινά αποτελέσματα και ειδικά του Περιστερίου το οποίο αντιμετωπίζουμε στο τέλος εδώ στη Βέροια, ο στόχος εισόδου στα play-out παραμένει ζωντανός. Αν κερδίσουμε θα είμαστε ισόβαθμοι και πιστεύω ότι μέχρι και την τελευταία αγωνιστική θα παιχτούν όλα. Μένει τώρα να δούμε πόσο γρήγορα μπορεί να επιστρέψουν Κασαμπαλής και ο Τόζιος. Έχουμε δυο εκτός έδρας παιχνίδια με Μαχητές και Ευρώπη και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα. Σε κάθε παιχνίδι δίνουμε ο 100% των δυνάμεων μας»