Γκίμας: "Είμαστε με το ένα πόδι στην Β' εθνική"

Μετά το τέλος του αγώνα Φίλιππος Βέροιας - Λιβαδειά οι δυο τεχνικοί των ομάδων Δημήτρης Γκίμας και Κωνσταντίνος Λογοθέτης αντίστοιχα έκαναν στους δημοσιογράφους τις παρακάτω δηλώσεις :

Κωνσταντίνος Λογοθέτης : «Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα της Βέροιας που ξέραμε πραγματικά παλέυει κάθε παιχνίδι και εντός και εκτός έδρας. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Καταφέραμε στο τρίτο δεκάλεπτο να ανατρέψουμε μια διαφορά εις βάρος μας και από εκεί και πέρα να κρατήσουμε ένα σταθερό ρυθμό. Στο τέλος σταθήκαμε τυχεροί. Μπήκαν κάποια μεγάλα σούτ και κάποιες κρίσιμες τελικές προσπάθειες κάτι το οποίο προσπάθησε να κάνει και η ομάδα της Βέροιας χωρίς όμως να τα καταφέρει. Συνεχίζουμε το δρόμο μας ώστε να αποφύγουμε τα Play-out. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δυσκολο. Οι αθλητές μου δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και στις προπονήσεις αλλά και σε κάθε παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Βέροια.»

Δημήτρης Γκίμας : «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λιβαδειάς για την νίκη. Ήταν πιο καλή στο τέλος και εκμεταλλευόμενη την εμπειρία του Γκαγκαλούδη κέρδισε δίκαια. Εμείς αυτοκτονήσαμε. Το αποτέλεσμα αυτό μας βγάζει εντελώς από την σωτηρία μέσω play-out. Φοβάμαι ότι το αποτέλεσμα αυτό ήταν καθοριστικό όσο και αν μένουν πολλά παιχνίδια. Στο τρίτο δεκάλεπτο είχαμε ρυθμό, αποκτήσαμε μια καλή διαφορά αλλά δυστυχώς την παραδώσαμε εύκολα μόνοι μας. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η αστοχία μας αλλά και η κούραση στο μικρό rotation που διαθέτει η ομάδα.

Το παιχνίδι δυστυχώς δεν γυρνάει πίσω και πολύ φοβάμαι δεν θα γυρίσει και η χρονιά. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε αλλά νομίζω είμαστε στην δυσκολότερη θέση από την αρχή του πρωταθλήματος. Θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια και από τους παίκτες αλλά και από εμάς όλους ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Μπορεί μαθηματικά να ελπίζουμε αλλά οποιοδήποτε πλεονέκτημα θα είχαμε ή ελπίζαμε έχει χαθεί. Ξεκινάμε λέγοντας ότι με το ενάμιση πόδι είμαστε στην Β' Εθνική. Δυστυχώς»