Γκίμας: "Είχαμε προσήλωση στο δεύτερο ημίχρονο"

Οι δύο προπονητές Δημήτρης Γκίμας και Σάββας Ντολόπουλος μετά το τέλος του αγώνα Φίλιππος Βέροιας - Ευρώπη Πευκοχωρίου δήλωσαν στους δημοσιογράφους :

Δημήτρης Γκίμας : «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πευκοχωρίου. Παρόμοιες δυσκολίες με αυτές που πέρασε μαθαίνοντας αργά την άνοδο της στην Α2 τις έχουμε αντιμετωπίσει κι εμείς. Η Ευρώπη Πευκοχωρίου είναι πολύ καλή ομάδα που αδικείται από την θέση της στον βαθμολογικό πίνακα. Πιστεύω ότι θα βρει δύναμη και υπομονή και θα είναι πολύ πιο δύσκολος αντίπαλος στα επόμενα παιχνίδια. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το οποίο το έκανε ακόμη δυσκολότερο ο τραυματισμός του Τόζιου. Στην διάρκεια της εβδομάδας η προπόνηση έγινε με δυσκολία λόγο ιώσεων και η σημερινή νίκη είναι προϊόν ψυχικής δύναμης. Στο τέλος πήγαμε να αυτοκτονήσουμε αλλά και στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα είχε αδικαιολόγητο εκνευρισμό. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος στο δεύτερο ημίχρονο στην προσήλωση που είχαν οι παίκτες στην άμυνα και από το πάθος που είχε η ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που συνεχίζει να μας στηρίζει και πιστεύω χαίρεται αυτή την ομάδα που με πολλούς κόπους βρίσκεται στην Α2 κατηγορία»

Σάββας Ντολόπουλος : «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και δουλέψαμε όλη την εβδομάδα γι αυτό. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να το αντιμετωπίσουμε. Συνεχίστηκαν τα προβλήματα που είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδι ειδικά στο pick and roλ και απ' αυτό προήλθε και η ήττα. Συγχαρητήρια στην Βέροια για την δίκαιη νίκη της. Από την πλευρά μας θα παλέψουμε για το καλύτερο που μπορούμε στα επόμενα παιχνίδια. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και έχει πολλά παιχνίδια ακόμη. Είμαστε μια ομάδα που τελευταία στιγμή καταφέραμε να ανέβουμε στην Α2 και προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να μαθαίνουμε ώστε να γινόμαστε καλύτεροι»