Με Φάρο το Σάββατο ο Φίλιππος - Βράβευση Κακιούζη - Παπαμακάριου

filippos panerithraikos

Τον πρωτοπόρο στην βαθμολογία Φάρο Κερατσινίου υποδέχεται αύριο (14/11) ο Φίλιππος Βέροιας στα πλαίσια στης 7ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει μια ώρα νωρίτερα (στις 16:00) για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων. Διαιτητές στον αγώνα θα είναι οι κ.κ Γκούμας, Ξενικάκης και Φακίτσας.

Ο Δημήτρης Γκίμας μιλώντας για το παιχνίδι δήλωσε :"Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι προετοιμασία για μας. Δεν εθελοτυφλούμε γνωρίζουμε ότι έχουμε ποσοτική και ποιοτική διαφορά από τον Φάρο που έχει το ποιοτικότερο ρόστερ της κατηγορίας κι έχει αποκλείσει τέσσερις ομάδες Α1 φτάνοντας στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Θέλουμε όμως να διατηρήσουμε το μαχητικό μας πνεύμα και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στηρίζει φέτος περισσότερο από ποτέ. Δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών είχαμε μια καλή εβδομάδα και καλούμε τον κόσμο να έρθει σε ένα παιχνίδι γιορτή."

Βράβευση Κακιούζη - Παπαμακάριου

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας θα βραβεύσει τον Μιχάλη Κακιούζη και τον Μανώλη Παπαμακάριο για το ήθος και την προσφορά τους στην Εθνική ομάδα και το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα.