Στην Λιβαδειά το Σάββατο ο Φίλιππος - Χορηγός του τμήματος η ROMA PIZZA

roma pizza logo

Στη Λιβαδειά ταξιδεύει το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας όπου θα εντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσεις στις 17:00 στο κλειστό της Λιβαδειάς και διαιτητές ορίστικάν οι κ.κ Μάνος, Μαγκλογιάννης και Παπαφωτίου.

Ο Δημήτρης Γκίμας θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες ενώ δήλωσε: "Ένα ακόμη δύσκολο παιχνιδι για μας στο μαραθώνιο της φετινής χρονιάς. Εχουμε απέναντι μας μια απο τις ποιοτικότερες ομάδες του πρωταθλήματος η οποία σίγουρα ψάχνει για ένα καινούριο ξεκίνημα. Η δυσκολία του παιχνιδιού ειναι μεγάλη. Προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Είμαστε αουτσαϊντερ και θελουμε να ειμαστε ανταγωνιστικοί ως το τέλος σε ένα παιχνιδι που στο επίπεδο μας η νίκη σημαίνει πολλα κι η ήττα τίποτε."

Η ROMA PIZZA χορηγός του Φιλίππου 

Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ανακοίνωσε ότι μεταξύ των υποστηρικτών του τμήματος είναι η ROMA PIZZA, που βρίσκεται ως γνωστόν στην οδό Μητροπόλεως 15 στο κέντρο της Βέροιας. Η πασίγνωστη αλυσίδα εστίασης και πιο συγκεκριμένα οι ιδιοκτήτες της στην πόλη  έχουν υπάρξει χορηγοί της ομάδας και κατά το παρελθόν.
Για την φετινή αγωνιστική σαιζόν, η ROMA PIZZA έχει αναλάβει την σίτιση των παικτών πριν την αναχώρησή τους για όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας.