Ναούμης: "Σοκάραμε την Α2 κατηγορία"

filippos georgoudia

Ο MVP της νίκης του Φίλιππου Βέροιας επί του Ηρακλή, Αποστόλης Ναούμης, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για τη νίκη της ομάδας του και το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που ξεκίνησε το Σάββατο (3/10). Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την νίκη του Φίλιππου επί του Ηρακλή: "Ήμασταν το αουτσάιντερ. Όλοι περίμεναν ότι ο Ηρακλής θα επικρατούσε. Μπήκαμε όμως και διεκδικήσαμε κάθε πιθανότητα, δεν παρατήσαμε ποτέ το ματς και πιστεύαμε στον εαυτό μας. Το παιχνίδι εξελίχθηκε ιδανικά για εμάς. Εξελίχθηκε έτσι, που πέρασαν κάποια λεπτά για να συνειδητοποιήσουμε τι έγινε, μιας και η ομάδα χτίστηκε τις τελευταίες 15 μέρες. Το γήπεδο ήταν γεμάτο και υπήρχαν και οπαδοί του Ηρακλή. Ήταν μια νίκη που σόκαρε την κατηγορία".

Για το πρωτάθλημα της Α2: "Είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Πολλοί παίκτες έχουν κατέβει από την Α1 και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ καλό. Τα πλέι οφ και πλέι άουτ προσθέτουν επιπλέον ενδιαφέρον και κάποιες ομάδες θα έχουν κάτι να κυνηγούν μέχρι το τέλος. Ο Φάρος είναι πιο ποιοτική ομάδα και είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο και ακολουθούν Κύμη και Προμηθέας".