Γκίμας: "Ήταν μια μεγάλη νίκη"

gkimas

Ο Δημήτρης Γκίμας φανερά συγκινημένος και με δάκρυα χαράς μετά την μεγάλη νίκη του Φιλίππου Βέροιας επι του Ηρακλή στο Δ.Α.Κ "Δημήτριος Βικέλας" δήλωσε : "Ήταν μια μεγάλη νίκη που ςμας δίνει το δικαίωμα να χαρούμε για μια ημέρα. Αξίζουν ειλικρινά συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλο το team. Δυο είναι τα στοιχεία που μας έδωσαν τη νίκη και αυτά κρατάμε.

Πίστη και Πάθος. Θα επουλώσουμε τις πληγές μας και θα προχωρήσουμε με υπομονή και πίστη για τη δύσκολη συνέχεια. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Βέροιας που κατέκλησε το γήπεδο και πραγματικά μας έδωσε κουράγιο."

Ευχαριαστήριο 

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ ανακοίνωσε: "Μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας μας επί του Ηρακλή :

α. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους αθλητές και προπονητές, που παρόλα τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών και ελλιπούς προετοιμασίας, κατάφεραν με μια παλληκαρίσια εμφάνιση να κάνουν το πρώτο μεγάλο βήμα στον μαραθώνιο της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

β. Ένα μεγάλο ΕΥΥΧΑΡΙΣΤΩ  στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, που κατέκλυσε το ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου και με το πάθος και τον παλμό του συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της νίκης.

γ. Ένα μεγάλο ΚΡΙΜΑ στους φίλους μας και στον κόσμο της πόλης που δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στην μπασκετική αυτή γιορτή. Τους περιμένουμε στα επόμενα παιχνίδια μας και υποσχόμαστε ότι αυτά τα απογεύματα θα συνεχιστούν καθ´ όλη την διάρκεια της φετινής χρονιάς, όπου όλοι μαζί (παίκτες, προπονητές, διοίκηση, κόσμος) θα αγωνιστούν σαν μια γροθιά για τον πολυπόθητο στόχο της παραμονής.

δ. Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλή, που με την κόσμια συμπεριφορά του συνέβαλε στο να διεξαχθεί ένα παιχνίδι-διαφήμιση για το μπάσκετ.

Ευχόμαστε στην φίλη ομάδα του Ηρακλή καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα και την εκπλήρωση όλων των αγωνιστικών της στόχων".