Τον Σέρβο πλέι μέικερ Νίκολα Ότοβιτς φέρνει ο Φίλιππος

otovic

Τον Σέρβο πλέι μέικερ Νίκολα Ότοβιτς απέκτησε ο Φίλιππος. Ο 26χρονος περιφερειακός, με ύψος 1.85, απάντησε θετικά στην πρόταση του Φιλίππου και ανακοινώθηκε από την Βεροιώτικη ομάδα.  Στην ανακοίνωση του ο Φίλιππος αναφέρει: "Σε συμφωνία με τον Σέρβο Νίκολα Ότοβιτς έφτασε ο Φίλιππος Βέροιας. Ο 26χρονος άσος, που θα καλύψει την θέση του κοινοτικού στην ομάδα της Ημαθίας, έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του το πρωί και αναμένεται να φτάσει στην Βέροια μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Κατόπιν και αφού περάσει με επιτυχία τις εργομετρικές εξετάσεις θα ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο ύψους 1.90 point guard έχει αγωνιστεί πέρσι στο πρώτο μισό της σαιζόν στην πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας με την ομάδα της SCM Universitatea Craiova (όπου σε 11 συμμετοχές είχε μέσο όρο 12,6 πόντους σε 29 λεπτά συμμετοχής) και στο δεύτερο μισό στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σερβίας με την φανέλα της Sloga Kraljevo (όπου σε 10 αγώνες είχε 11,2 πόντους σε 32 λεπτά συμμετοχής).

To 2014 αγωνίστηκε με την Serbian B Εθνική Ομάδα σε τουρνουά στην Κίνα, ενώ έχει φοιτήσει στο Caldwell College, όντας πρώτος σκόρερ κατά τον senior year (15,2 ppg) και junior year (13,9 ppg).

Πλέον, η ομάδα της Βέροιας στρέφει την προσοχή της στην απόκτηση ενός ψηλού που αγωνίζεται στις θέσεις 4-5, για να δυναμώσει περαιτέρω και μέσα στην ρακέτα".