Ξεκίνησε προετοιμασία ο Φίλιππος

filippos enarxi

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε ο Φίλιππος Βεροιας, με την ομάδα της Βέροιας να είναι αποφασισμένη για το καλύτερο. Το «παρών» έδωσαν σύσσωμοι οι παίχτες τόσο από το περσινό ρόστερ όσο και τα νέα αποκτήματα που εντάχθηκαν στην μπασκετική οικογένεια του Φιλίππου που με αισιοδοξία και όρεξη ξεκίνησαν τη δουλειά με το προπονητικό δίδυμο Γκίμα - Μπλατσιώτη.
Προηγήθηκε ο αγιασμός της ομάδας από τον πάτερ Σοφρώνιο ο οποίος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που η ομάδα τελικά κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα και ευχήθηκε υγεία και εκπλήρωση των στόχων.

Παρόν στην πρώτη αυτή συνάντηση, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ Ηλίας Λαζός ο οποίος αφού καλωσόρισε νέους και παλιούς παίχτες δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στην ομάδα, ζήτησε συνέπεια και πειθαρχεία απ' όλους ενώ ευχήθηκε η ομάδα να παραμείνει χωρίς τραυματισμούς μέχρι το τέλος και να εκπληρωθεί ο στόχος της παραμονής ενώ συμπλήρωσε "Δεν με πειράζει που φτάσαμε σήμερα 14 Σεπτεμβρίου για την έναρξη της προετοιμασίας. Πριν απο 10 ημέρες δεν ξέραμε καν αν θα ξεκινήσουμε. Τα πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε όμως έδω και ξεκινάμε δυνατά."

Παρών και ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας κος Τραπεζανλίδης Γιώργος ο οποίος ευχήθηκε υγεία σε όλους. Ζήτησε από τους παίκτες να δώσουν ότι καλύτερο έχουν στο γήπεδο, να υπακούν στις εντολές των προπονητών, υποσχόμενος πως θα είναι για μια ακόμη φορά δίπλα στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος τον λόγο πήρε ο προπονητής Δημήτρης Γκίμας ο οποίος είπε : "Το οτι είμαστε εδώ σήμερα εδώ είναι και αυτό ένα πρωτάθλημα. Ο ένας στόχος ήταν να είμαστε σήμερα εδώ κάτι το οποίο πετύχαμε. Μένει ο αγωνιστικός στόχος που είναι η παραμονή. Το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, μένουν 2-3 προσθήκες που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες. Τα χρονικά περιθώρια είναι περιορισμένα και θα πρέπει να μπούμε σε ρυθμό όσο πιο γρήγορα γίνεται. Εύχομαι να είμαστε υγιείς μέχρι το τέλος"

Οι παίχτες στην συνέχεια έκαναν την πρώτη τους προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς ενώ τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα των προπονήσεων θα είναι πιο έντονο. Το Σάββατο 19/9 ο Φίλιππος αντιμετωπίζει στο Δ.Α.Κ "Δημήτριος Βικέλας" το Ψυχικό στα πλαίσια του κυπέλλου Ελλάδος.