tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διακρίσεις του Αθλητικού Συλλόγου Taekwon-Do Νάουσας στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Με επιτυχία και την συμμετοχή 680 αθλητών από 80 Συλλόγους διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 19 & 20 Οκτωβρίου το 3ο Πανελλήνιο Κύπελλο TAEKWON-DO I.T.F.  Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο «Κονταξοπούλειο» Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στην Θεσσαλονίκη με διοργανωτή την Αθλητική Ομοσπονδία TAEKWON-DO Ελλάδος  (Α.Ο.Τ.Ε.) και συνδιοργανωτή τον τοπικό Σύλλογο «ΙΧΩΡ».

Ο Αθλητικός Σύλλογος TAEKWON-DO Νάουσας παρουσιάστηκε στην διοργάνωση με αποστολή δεκατεσσάρων αθλητών οι οποίοι συμμετείχαν στο αγώνισμα της μάχης υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Δημητριάδη Παναγιώτη. Κατά την πρώτη ημέρα των αγώνων ο Σύλλογος σημείωσε τις μεγαλύτερες του επιτυχίες, με τον Φειδάντση Γαβριήλ να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των Εφήβων -60Kgr. και τον Πλουμπίδη Βασίλειο το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Ανδρών -71Kgr. Μετά από δύο νικηφόρους αγώνες, Δημητριάδου Νένα και Καρυπίδου Βαρβάρα αποκλείστηκαν στα προημιτελικά, ένα βήμα πριν τα μετάλλια. Καλή εμφάνιση για τους Μπαλ Έκτορα, Χατζηκώστα Δημήτριο και Γιούρο Λουκά οι οποίοι αγωνίστηκαν απέναντι σε δυνατούς και έμπειρους αθλητές.

Κατά την δεύτερη ημέρα διεξήχθησαν αγώνες επίδειξης μάχης σε τετράδες για τις σχολικές ηλικίες 2009-2010 και 2011-2012, στα πλαίσια της ανάπτυξης και της διάδοσης του αθλήματος. Στους αγώνες συμμετείχαν με αλφαβητική οι: Δημητριάδου Γεωργία, Δουλγερίδης Χριστόφορος, Ζούκης Βασίλειος, Καρυπίδου Σαββίνα, Μπέζος Ζήσης-Μάριος, Πέϊος Αναστάσιος και Σταμπουλτζής Γεώργιος. Όλοι τους αγωνίστηκαν εξαιρετικά, βραβεύτηκαν με μετάλλιο για την απόδοσή τους και το σπουδαιότερο όλων, το έζησαν και το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69