Logo

Ο Νίκος Τουλίκας θα τρέξει στον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο

Ο Νίκος Τουλίκας, αθλητής του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Ν. Ημαθίας "Αιγές" θα συμμετάσχει στον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο που θα διεξαχθεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 και ώρα εκκίνησης στις 18:00 μμ.

Ο Νίκος αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως η αναπηρία δεν αποτελεί εμπόδιο για τη συμμετοχή σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, καθώς μάλιστα αποτελεί τον μοναδικό αθλητή με νοητική υστέρηση στην Ελλάδα ο οποίος θα τρέξει για πρώτη φορά στα 21 χλμ. Με τον τρόπο αυτό δίνει ένα μήνυμα σε όλα τα άτομα με αναπηρία και δείχνει τον δρόμο για τη συμμετοχή όλων των συναθλητών του με αναπηρία, ώστε να συμμετάσχουν στο μέλλον αφήνοντας κατά μέρους τυχόν στερεότυπα!

Αξίζει επίσης να τονιστεί πως στον συγκεκριμένο αγώνα ο Νικόλας θα τρέξει για τον Γιάννη Αβραμίδη, τον δικό μας Γιάννη από την Βέροια, έναν πολλά υποσχόμενα αθλητή του στίβου, όπου η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι την ώρα της προπόνησης του και τώρα πρέπει να μάθει να παλεύει και να αγωνίζεται για να κρατηθεί στη ζωή.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb