Logo

Διακρίσεις της Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσας στα Γιάννενα

kan giannena

Άλλη μια φορά η προαγωνιστική ομάδα της Κολυμβητικής Ακαδημίας «Νάουσα» έκλεψε την παράσταση με τις επιδόσεις της. Το Σάββατο 24/1/15 η Κ.Α.Ν συμμετείχε για 2η φορά στο 3ο DODONI CUP στα Ιωάννινα με 31 αθλητές και αθλήτριες.

Από την πρώτη στιγμή οι μικροί κολυμβητές της πόλης μας ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους και την αγωνιστικότητά τους και παρά την κούραση του τρίωρου ταξιδιού κατάφεραν να κατακτήσουν την 2η θέση, ανάμεσα σε 11 ομάδες, σε σύνολο μεταλλίων με 50 μετάλλια με συμμετοχή στις 2 από τις 3 αγωνιστικές (14 χρυσά 19 ασημένια και 17 χάλκινα) πίσω από τον Ποσειδώνα Ιωαννίνων (56, συμμετείχε και τις 3 αγωνιστικές) κάνοντας ταυτόχρονα και νέο ρεκόρ συγκομιδής του συλλόγου.

Οι προπονητές του συλλόγου Λαζαρίδης Βασίλης και Αβεριάνοβα Αναστασία δοκίμασαν τους μικρούς κολυμβητές για άλλη μια φορά και σε αγωνίσματα που δεν έχουν κολυμπήσει, αποκτώντας νέες εμπειρίες και δοκιμάζοντας τις δυνατότητές τους.

Νέο αγωνιστικό ραντεβού στις 8 Φεβρουαρίου στους 3ους Κολυμβητικούς αγώνες «Νάουσα 2015» στο Δημ. Κολυμβητήριο της Ηρωικής μας πόλης οι οποίοι αναμένεται να ξεπεράσουν σε αριθμό συμμετοχών κάθε προηγούμενη διοργάνωση και να αποτελέσουν ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της Νάουσας.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb